Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Van 1 vadászgörényem tegnap...

1 srác kérdése:

Van 1 vadászgörényem tegnap kaptam hogyan szoktasam le a harapásról?

Figyelt kérdés
Tegnap kaptam 1 vadászgörényt és ki is volt engedve nincs nagy gond vele csak amikor ki van engedve nem engedi hogy megsimogasam csak akkor mikor eszik.szóval harap meg is harapot hogyan szoktasam le a harapásról könnyen és hogy ne harapjon meg XD?
2010. nov. 26. 18:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem egy nap alatt fog leszokni a harapásról. Szerintem vagy 2hétig ki se kéne engedni a ketrecéből, hadd szokja a helyét. Utána szépen, finoman, fokozatosan szoktatni, játszani vele..
2010. dec. 3. 15:14
 12/17 gfero ***** válasza:
kicsit megütöd az orrát vagy a grabancánál fogva lenyomod a földre és nem engeded el amíg fel nem adja muszáj hogy lássa hogy te vagy a főnök
2010. dec. 3. 16:38
 13/17 anonim válasza:
Az enyém magától szokott le a harapásról, pedig kb 1 évesen került hozzám. A görik nagyon okos állatok és nyilván nem fog már megharapni ha megszokott/megszeretett.
2010. dec. 4. 00:07
 14/17 anonim ***** válasza:

igazuk van az előttem lévőknek. Először sokat legyél a közelébe, majd ha ő is közeledik hozzád, próbáld meg megsimizni...

:);)

2010. dec. 4. 13:20
 15/17 A kérdező kommentje:
Már itt van 1 hete:) és engedi néha hogy simizam néha elalszik ölembe meg engedi h felvegyem de amikor olyanja van nem meg harap is néha erről szeretném le szotkatní,hogy tegyem? mert írtak olyat is hogy szeresem és majd magától leszokik ez igaz?
2010. dec. 4. 13:47
 16/17 anonim ***** válasza:

szerintem étellel. ha meg akar harapni rakj a szájába ételt.

és egy idő után megszokja

2010. dec. 4. 17:30
 17/17 A kérdező kommentje:
eszik a kanálból is érted de kezemböl még nem probátlam.
2010. dec. 4. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!