Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalac, vagy hörcsög?

Tengerimalac, vagy hörcsög?

Figyelt kérdés

Tapasztalatlan vagyok ilyen téren, mert eddig csak 2 macskám van és 1 kutyám, akiket imádok, a fiú ivartalanított kandúrom inkább benti macska.

Nagyon tetszenek a tengerimalacok és a hörcsögök is, de nem tudom, hogy hozhatok e a macskám mellé ilyen állatot?Hogyan kell tartani őket, miben?

Párban, vagy csak 1 db?

Betegséget lehet elkapni tőlük?

Kisállat kereskedésben érdemes venni?

Mi minden kell egy ilyen állatnak?

Mennyibe kerülnek az állatok és minden, ami kell hozzá?

köszönöm, ha tudnátok linket is küldeni, meg a saját tapasztalatot is szívesen fogadom.

17/L

2010. nov. 25. 13:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én is felpontozom az olyanokat, akik azt állítják, hogy a tengerimalac sokkal csöndesebb, mint a hörcsög.

:D

2010. nov. 25. 15:25
 12/20 anonim ***** válasza:
74%
Vigyázz! Nem csak a macskák szeretik a tengerimalacokat.
2010. nov. 25. 16:48
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, minden válasz hasznos volt számomra.Utolsó válaszoló:),nem szeretném megenni szegényt!Olyan tündériek, valószínű a malac mellett döntök, azt lehet dögönyözni kicsit.Van olyan helyem, ahol el tudom úgy szeparálni, hogy a macsek ne tudjon játszani vele!

Még valamire kíváncsi lennék,fiú, vagy lány malac a jobb?Melyik büdösebb?Ivartalanítani is kell őket?Vagy párban szeretnek élni?

2010. nov. 25. 18:27
 14/20 anonim ***** válasza:
85%
Társállatok, úgyhogy kettővel indíts, de azonos neműek legyenek, hogy a nemkívánt szaporulatokat elkerüld. Ha igazán jót akarsz magadnak nem keriből veszed, mert ott nem értenek hozzájuk és nem is szempont, hogy egészséges állatokat adjanak el. A noé állatotthonból fogadhatsz örökbe ingyen ellenőrzött malackákat, most van is nekik elég sok, de ha van pénzed fajtatisztát is vehetsz tenyésztőtől. Nekem innen is onnan is vannak malacaim, de megfogadtam, hogy kereskedésből többet nem veszek.
2010. nov. 25. 21:04
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
a tengerimalac sokkal szelidebb.és jobban kijön a macskával, szerintem a macska meg a hörcsög nem jó párosítás
2010. nov. 26. 16:13
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
volt hörcsögöm, haraptak és nem voltak okosak. a malackáim szelidebbek nem harapnak és ha kiengedem futnak utánam
2010. nov. 26. 16:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Tenegrimalacot vegyel azok egyltalan nem harapnak es olyan arik!!!!!!
2010. nov. 28. 21:07
 18/20 anonim ***** válasza:
Noé állatotthonból hány malacot hozhat el egy ember ingyen?
2010. nov. 29. 13:32
 19/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 11-25 14:32 vagyok.

Igenis este csöndesebb, 2 évig volt hörcsögöm, majd öcsémnek szintén 2 évig, és 6 évig tengerimalacom, és megint azt fogok venni, szóval van tapasztalatom.

HÖRCSÖG: éjszakai állat, folyton csörög a kajával a tálat lökdösi a terrárium falának vagy a ketrec falának, vagy mókuskerekezik ami nyikorog, de nagyon idegesítő ha a házat kocogtatja, egy idő után mindent ki kellett vennem estére tőle, mert nem tudtam aludni.

TENGERIMALAC: nem éjszakai állat, ezzel szemben, kussba van este, legalábbis sz enyém hagyott aludni, az hogy nappal ha csörögsz akkor visít meg ha haza megy az ember " üdvözli" az inkább bájos, mint hogy azt mondjam rá hogy zajos az állat, ez az én tapasztalatom

2010. nov. 29. 18:08
 20/20 anonim ***** válasza:
tengerimalac:)
2011. máj. 20. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!