már tettem 1X fel egy ilyen kérdést akkor azt kaptam válasznak hogy fogjam be a száját sokáig... ilyenkor lenyugszik amíg fogom a száját de utána "vissza adja" tehát ujra harap! lehet hogy csak vezérkedni akar vagy játszani nem tudom. ha a lábát a testéhez fogom és a fejét megtámasztom akkor elvan a kezemben meg amugy is semmi ok nincs hogy ne szeressen! reggel amikor kiveszem a ketrecből akkor még bújik is hozzám + amikor alszik a kezemben akkor is bújik!
lehet hogy ő kivételesen nehezen szokik hozzá hogy irányítva van?
2010. nov. 22. 15:44
1/8 A kérdező kommentje:
meg is szoktam jutalmazni ha jót csinál ha rosszat akkor büntetem de semmi oka nincs harapni kivéve hogy azt akarja elérni hogy ő legyen a főnök! csak durván tud játszani! 4 hónapos! 3 hónapja van velem. idővel megszokja hogy én vagyok a főnök vagy ez már így marad?
2010. nov. 22. 15:47
2/8 Morcika83 válasza:
Szia az enyémek is haraptak egy ideig, és elég keményen, öszinte leszek amikor megharapott akkor kapott egy pofont(a szívem szkadt meg) vagy az orárra koppintottam, és leszoktak róla, mennyi idős?
2010. nov. 23. 06:31
3/8 Morcika83 válasza:
Ja látom, ebben a korban nevelhetők.
2010. nov. 23. 06:32
4/8 A kérdező kommentje:
kisebb taslikat kapott már tőlem is amikor már elkezdte húzni a bőröm! hozzá vagyok szokva a fájdalomhoz mert van pár cicánk is és minddel úgy játszottam hogy végigkarmolt+ harapott de az nem fájt ennyire! remélem leszokik róla! csak azt akarom megtanítani neki hogy ne harapjon és hogy wc re járjon! ez nem olyan nagy kérés szerintem!:)
2010. nov. 23. 13:04
5/8 anonim válasza:
mikor harapni akar az ujjadat nyomd keresztbe a szájába nálam ez bevált!
2010. nov. 23. 14:35
6/8 A kérdező kommentje:
nálam sajnos nem! azzal kezdtem! minden lehetséges módszert kipróbáltam a száj oldalról összenyomástól a földre lenyomáson át a szájbefogásig minden volt! már nem tom mit csináljak! amúgy játék közben hogyan fog viselkedni ha már nem harap? akkor csak a szájába veszi a kezem és annyi vagy egyáltalán még a gondolat sem lesz meg?
2010. nov. 23. 17:13
7/8 anonim válasza:
Szia! Nekem ugyan még nincs görim, de én mindenkitől azt hallottam, hogy az orrkoppintástól egy idő után leszokott. Lehet csak több idő kell a tiednek. Egyébként a görik a harapással ismerkednek az új dolgokkal, úgyhogy szerintem ezért is nehezebb kicsit leszoktatni őket erről, mint pl egy kutyát.
Gondolkodom, hogy veszek magamnak majd egyet. Nektek honnan van? Fiú/lány?
2010. nov. 24. 22:51
8/8 A kérdező kommentje:
4 hónaposan nem hiszem hogy még mindig a kezemmel ismerkednek. az orrát nem akarom nagyon bántani szerintem adok neki 1 kis pofont aztán utána a száját próbálom befogni. ezzel jelezve hogy semmi más bajom nincs csak hogy harap
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!