SOS! Mit csináljak? A törpehörcsögöm beleragadt az egérragasztóba.
Figyelt kérdés
A törpehörcsögöm beleragadt az egérragasztóba és az egész teste olyan, mit csináljak, ha lerakom 1 helyre ottmarad mert alig jött le róla vmennyi, csak a fejét tudja mozgatni aztis alig mitcsináljak? próbáltam benzinnel meg fülpiszkálóval de úgy kevés.2010. nov. 19. 21:01
11/25 anonim válasza:
És a benzinre nincs ráírva, hogy ne lelegezd be a gőzeit?
12/25 A kérdező kommentje:
hát gondolj amit akarsz!
én tudom h így történt , én leszarom te mit gondolsz!
2010. nov. 19. 23:11
13/25 anonim válasza:
Arra figyelj azért, hogy a hörid ne nyalja le magáról a ragasztót, mert a beleit is összeragaszthatja. De tényleg benzin, étolaj, vagy ha nem megy, olló... A benzint/olajat ezután szappannal mosd le höridről, fürdesd meg, mert az se tesz neki jót, ha ezeket nyalogatja le magáról, és jó alaposan szárítsd meg a szőrét, nehogy megfázzon.
14/25 anonim válasza:
Istenem de hülyék vagytok... Benzin???? Hülyeség. Megöli szegény állatot.
Egy állatorvos megmondja mit kell tenni, de sjnálom szegény hörit, hogy ilyen felelőtlen gazdája van
15/25 anonim válasza:
szentem mostmár olló mert még késő lesz...
16/25 anonim válasza:
Leszarod?
Jó akkor fürdesd meg egy tál benzinben, az se baj, ha közben rágyújtasz.
17/25 anonim válasza:
jaja gyújtsd fel és utána leszarhatod.
amúgy szerintem tökre szét marja őt
20/25 anonim válasza:
Szegéény hörcsii :( megszakad a szivem..te nagyon felelőtlen vagy,és még le is szarod...huh.hát nem ilyen gazdáz érdemelne egy kis édes törpehöri!! Mi lett vele??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!