SOS! Mit csináljak? A törpehörcsögöm beleragadt az egérragasztóba.
Figyelt kérdés
A törpehörcsögöm beleragadt az egérragasztóba és az egész teste olyan, mit csináljak, ha lerakom 1 helyre ottmarad mert alig jött le róla vmennyi, csak a fejét tudja mozgatni aztis alig mitcsináljak? próbáltam benzinnel meg fülpiszkálóval de úgy kevés.2010. nov. 19. 21:01
1/25 anonim válasza:
te megvesztél? benzinnel úristen te ki akarod nyírni ? :D
próbáld lesikálni róla vízzel de vigyázz le ne égjen a bőre
2/25 anonim válasza:
borota/olló ha nembirod orvosi segítség de akkor nagyon meleg legyen a helye...mj rakj fölé egy lámpát...
am hogy ragadt bele?
3/25 anonim válasza:
higító...Az oldja, múltkor én is beleléptem. a víz az sajna nem oldja.
4/25 A kérdező kommentje:
kiszökött az akváriumból mert a mókuskerék alá bement a fűrészpor és beleragadt pont kivolt téve ragasztó:S
2010. nov. 19. 21:30
5/25 anonim válasza:
A legegyszerűbb az lenne ha felhívnád azt a számot ami pont az ilyen balesetek miatt van rajta és megkérdeznéd hogy mit lehet ilyenkor csinálni,és akkor nem kell végig próbálgatni minden félét.
6/25 anonim válasza:
Bocsi a csomagoláson van a telefonszám(ez kimaradt).
7/25 anonim válasza:
Benzin helyett talán napraforgóolajat is meg lehetne próbálni.
Kicsit lassabban oldja a ragasztót, de nem öli meg a gőzeivel az állatod.
8/25 A kérdező kommentje:
am rávan írva h benzin oldja a ragasztót
2010. nov. 19. 22:06
10/25 anonim válasza:
Már nem azért de eggyántalán a hörcsögöd hogy ragadt bele az egérragsztóba ? :O
Bocsi de ennek olyasmi szaga van mintha direkt ragadt volna bele ha érted mire gondolok ....
Am sztem nemsokáig marad meg a hörid má bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!