Aranyhörit vagy Törpehörit érdemes venni? Melyiket? Dzsungáriai törpehörit vagy aranyhörcsögöt?
Nekem mind a 2 fajta van!Mind a kettő fajta harapós főleg a nőstények! Aranyhörim nősgény és harapós az unokanővéremnek aranyhörije van hím és szelíd. a dszungáriám hím és bármit csinálhatok vele nem harap meg!Sőt ha jutalom falatot kap akkor meg aranyos és a kezemhez bujik!Majdnem mint a cica =)
Ha veszel is hörit mindenképp fiút és a másik meg az,hogy pici legyen!=)
Én a dzsungáriait ajánlom, ha egy pici barátra vágysz. Én is gondolkoztam rajta, hogy melyiket vegyem meg, aztán amikor megláttam őket, hogy milyen pici aranyosak, meg ahogy néztek rám, egyből őket vettem. Picit drágábbak, mint az aranyhörcsög, de hidd el megéri.
Cáfolnám, hogy a lányok harapósabbak. Engem a lány hörcsögöm még egyszer sem harapott meg a 4 nap alatt, a fiú többször is. De nem harap erősen, ha megharap, érzi hogy te vagy, és vagy abbahagyja, vagy barátságosra vált. Az enyém a körömlakkot imádja, tegnap harapta meg barátnőmet, mert hosszú körme volt, elkezdte rágcsálni a körömlakkját, és annyira belemerült, hogy erővel megharapta az ujját is.
De nem veszélyesek, ha csak a kezedet kezdi harapdálni. Nekem még picit vadak, de gondolom 4 nap alatt nem szoknak még meg:)
Úgyhogy én a dzsungáriaira szavazok, de szerintem járd körbe az állatkereskedéseket, és nézd meg őket, és úgy dönts. Én így tettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!