Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi lehet ez a törpehörim oldalán?

Mi lehet ez a törpehörim oldalán?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete vettem egy hörcsögöt állatkereskedésben, akkor észrevettem hogy a bal első lába mellett van valami pici dudor,akkor még nem is foglalkoztam vele igazán, mert nem igazán látszódott, de az a kis dudor mára kb. másfél centis átmérőjű ,,pattanássá" változott, Mi lehet ez?? Mit csináljak vele??
2010. nov. 9. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom mi lehet de lehet akár egy daganat is hallotam már róla! Szerintem annál jobb minnél hamarabb viszed el állatorvoshoz! Én magam is höri tartó vagyok!
2010. nov. 9. 19:28
 2/3 anonim ***** válasza:

az nem pattanás, hanem tályog szerintem. Egy gennyes váladékkal teli duzzanat, fertőzés. Vidd el állatorvoshoz, ő majd szépen le kezeli. Fel nyitja neki és ki tisztítja.

de semmiképp ne várd meg, hogy magától kifakadjon, mert nagyon csúnyán elfertőződhet neki:S

lehet, hogy nem az, mivel nem látom, de nekem nagyon gyanús.

22L

2010. nov. 9. 19:30
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, azért írtam a pattanást idézőjelbe, hogy csak úgy néz ki,de biztosan nem az, akkor viszem állatdokihoz és köszi mégegyszer
2010. nov. 9. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!