Mit tegyek? Szóval szeretnék egy hörcsögöt de a szüleim nem engedik.
A hörcsög nem társas lény, nem szabad többet tartani! Nagyon nagy verekedésekbe fulladhat a dolgog, ha kell bizonyíték, küldök screenshotokat, de ha elhiszed megcsonkított hörcsögök látványa nélkül is, annak örülök.
Ezt az oldalt olvasd át:
Kérdező, az alap felszerelések elég drágák, az esetleges állatorvosi költségek is magasak. Én most voltam kivizsgáltatni 2 hete az enyémet, sajnos rákos, nem műthető. 10 perc volt az egész, kaptam pár mililiter fájdalomcsillapítót, 15 ezret kértek el. Ha nem lenne ilyen súlyos, 60-80 ezer lenne egy műtét. Meg ugye nem is lehet akármilyen dokihoz vinni, hörcsögökhöz csak az egzos orvosok értenek.
Bár havi szinten nem nagy kiadás és nem egy teljes életmód váltás a tartásuk, mint pl akutyáknál, de sok pénzbe kerülhetnek, ezt egyedül titokban hogy tudod megoldani? Az állattartás nagy felelősséggel jár. Ilyenkor kicsit felnőttnek kell lenni, és elfogadni, ha nem lehet. Nem fogod tudni titokban tartani, hiszen nagy hely kell neki.
"Már volt hörcsögöm..."
Valami történt akkor, ami miatt nem engedik a szüleid esetleg? Vagy rájöttek hogy milyen pénzkidobás?(Most csak szülői elmével gondolkodtam, szerintemegyáltalán nem az. Olyan cukik :) Nekem már volt 3 a tesómmal, egyszerre mindig csak 1 volt. Szegények olyan kevés ideig élnek :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!