Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit tegyek? Szóval szeretnék...

Mit tegyek? Szóval szeretnék egy hörcsögöt de a szüleim nem engedik.

Figyelt kérdés
Arra is gondoltam hogy megveszem titokban. Szerintetek ez jó ötlet? Ti mit tennétek?
tegnap 16:50
1 2 3
 1/22 kutyafule4 ***** válasza:
96%
Baromi hülye ötlet.
tegnap 16:51
 2/22 anonim ***** válasza:
10%
Mert a hörcsög társas állat. Kettő kell legalább!
tegnap 16:55
 3/22 kutyafule4 ***** válasza:
95%
Hiába szavaz le a sok kisgyerek, olyan nincs hogy becsempészel egy hörcsögöt, aztán három nap múlva megy a sírás, hogy nincs jól. Itt egy élőlényről van szó, nem egy doboz cigiről.
tegnap 17:05
 4/22 anonim ***** válasza:
15%
Horcsogok budosek, hugyszaguak. Allandoan takaritani kell utanuk. Felesleges.
tegnap 17:08
 5/22 A kérdező kommentje:
Attól még tudnék vele foglalkozni
tegnap 17:08
 6/22 anonim válasza:
41%
A hörcsög társas lény ezt tudnod kell. Nem érzi jól magát egyedül kínozni szegényt meg minek...a hörcsög amúgy éjszakai állat. Ha a szobadba szeretnéd tartani garantálom hogy az éjjel nem fogsz tudni aludni :) elhiszem hogy tetszik, cuki meg minden de először tajekozodj az állatrol :) szerintem nem jó ötlet. Majd ha külön fogsz élni annyi horcsogod lehet amennyit csak akarsz ☺️ addig bird ki valahogy ☺️
tegnap 17:09
 7/22 A kérdező kommentje:
Már volt hörcsögöm és tudom hogy kell tartani őket
tegnap 17:18
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

A hörcsög nem társas lény, nem szabad többet tartani! Nagyon nagy verekedésekbe fulladhat a dolgog, ha kell bizonyíték, küldök screenshotokat, de ha elhiszed megcsonkított hörcsögök látványa nélkül is, annak örülök.

Ezt az oldalt olvasd át:

[link]

Kérdező, az alap felszerelések elég drágák, az esetleges állatorvosi költségek is magasak. Én most voltam kivizsgáltatni 2 hete az enyémet, sajnos rákos, nem műthető. 10 perc volt az egész, kaptam pár mililiter fájdalomcsillapítót, 15 ezret kértek el. Ha nem lenne ilyen súlyos, 60-80 ezer lenne egy műtét. Meg ugye nem is lehet akármilyen dokihoz vinni, hörcsögökhöz csak az egzos orvosok értenek.

Bár havi szinten nem nagy kiadás és nem egy teljes életmód váltás a tartásuk, mint pl akutyáknál, de sok pénzbe kerülhetnek, ezt egyedül titokban hogy tudod megoldani? Az állattartás nagy felelősséggel jár. Ilyenkor kicsit felnőttnek kell lenni, és elfogadni, ha nem lehet. Nem fogod tudni titokban tartani, hiszen nagy hely kell neki.

tegnap 17:20
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ha felnőtt leszel elköltözöl és olyan állatod lesz amilyet akarsz. Ha az én kölyköm állítana haza egy állattal amit nem engedtem meg, menhelyre adnám a gyerkem meg nem köszönné meg azt amit ezek után kap. Hihetetlen milyen hülyeségeket találsz ki! Nem egy telefonos játékról van szó, hanem egy élőlényről! Ne legyél már ilyen felelőtlen!
tegnap 17:25
 10/22 Jana0916 ***** válasza:
100%

"Már volt hörcsögöm..."

Valami történt akkor, ami miatt nem engedik a szüleid esetleg? Vagy rájöttek hogy milyen pénzkidobás?(Most csak szülői elmével gondolkodtam, szerintemegyáltalán nem az. Olyan cukik :) Nekem már volt 3 a tesómmal, egyszerre mindig csak 1 volt. Szegények olyan kevés ideig élnek :c

tegnap 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!