Hogyan érhetem el hogy egy aranyhörcsög 3-4 évig éljen?
Figyelt kérdés
tudom hogy 2-3 év az átlagos életartama de az a átlagos nem a 100%-os#hörcsög #aranyhörcsög #szíriai aranyhörcsög #hörcsög életartama #aranyhörcsög életartama #hörcsög egészséges gondozása
tegnap 15:43
1/9 anonim válasza:
Sok múlik a megfelelő tartáson, etetésen, de sokat számít a genetika. Ne kisállatkereskedésből vedd
2/9 anonim válasza:
Jó tenyésztőtől kell vásárolni, oda kell figyelni az igényeire, rendszeres állatorvosi vizsgálatokra vinni.
Sajnos így sem garantált, de jelentősen javulnak az esélyek.
3/9 A kérdező kommentje:
horcsogfalva.hu ott egészségesek vannak?
tegnap 16:21
4/9 anonim válasza:
Ők pont szaporítók, csak jó a reklámjuk. Magyarországon az egyetlen aranyhörcsög tenyészet a Pezsi.
5/9 A kérdező kommentje:
és a pezsi-nek van egy boltja ahova bemehetek és megvehetem a hörcsögöt?
(ha igen hol?)
tegnap 18:06
6/9 anonim válasza:
Egyetlen szíriai aranyhörcsög tenyésztőt ismerek. A Pezsit. Tőle vásárolj. Minden más hely a legjobb tudomásom szerint mezei kereskedés. Onnan nem érdemes állatot hozni.
7/9 anonim válasza:
A tenyésztők többek között attól (is) tenyésztők hogy nincs üzletük és nem gyártják halomra az állatokat. Vedd fel vele Facebookon vagy emailben a kapcsolatot ha komolyan gondolod a dolgot.
8/9 A kérdező kommentje:
köszi ;)
tegnap 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!