A hörcsögöm miért nem szereti a szárított lisztkukacot?
Sziasztok!
Egy szíriai aranyhörcsögöm van kb. 2 hónapos (ebből egyet töltött nálam).
Eleinte csak egészben betettem neki a magjai mellé a tálba, de láttam, hogy nem eszi meg így mostmár széttöröm neki, de még úgyis kiválogatja.
Pedig onnan ahonnan hoztuk ott (elvileg) volt a tápjába.
A lisztkukacot Glirexről rendeltem.
Lehetséges, hogy a kora miatt van?(túl fiatal)
Lehetséges, hogy majd ha egy kicsit nagyobb lesz megeszi?
Boldog Újévet mindenkinek!
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Igen amúgy lehetséges, hogy romlott mert eléggé furcsa szaga van. De azt hittem ilyen szaga kell hogy legyen. De akkor valószínűleg romlott.
#2 A szárított lisztkukac nem tud megromlani. A Glirex webáruházra pedig aztán végképp nem illik a szemét vállakozó kifejezés. Nagyjából ő az egyetlen az országban aki úgy hoz forgalomba kisemlős eledelt hogy tényleg az állat érdekét és egészségét tartja szem előtt...
Kérdező, biztosan nem romlott a lisztkukac. Az szárított rovar. Nyilván nem illatos. Sehonnan vásárolva nem az. Egyébként pedig a hörcsögöknek is külön személyiségük van. Nem mind szereti ugyanazt. Ha nem eszi a szárított lisztkukacot akkor adj neki mást fehérje gyanánt. A horcsog.info oldalon a Táplálás menüpont alatt részletesen le van írva hogy mi adható. Ez nem életkorral függ össze. Szimplán csak neki nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!