Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tapasztalt höritartók: Mit...

Tapasztalt höritartók: Mit kedvelt legjobban hörid?

Figyelt kérdés
Nekem egy 8 hónapos körüli kis Roborowszki hörcsögöm van, és szeretnék neki kedveskedni egy kicsit változatosabb étrenddel! Segítenétek? (=
2010. nov. 3. 19:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az enyém: keksz!!! (ilyen mézes győri kekszet szokott kapni)

Szereti nagyon a diót, salátát, banánt!

A magvak közül a napraforgómagot!

Imádja a tésztát (főtt tészta, ha főzök valamilyen tésztát akkor abból szokott kapni)

Virslit is nagyon szereti (egy picit szokott kapni ha épp azt eszünk)

2010. nov. 4. 11:43
 12/15 A kérdező kommentje:
Nálunk ma bejött egy légy, azt nyomtam csöppet szét, de még mozgott, kézből adtam neki, és megharapott, úgy ráugrott a légyre :D :D
2010. nov. 4. 14:32
 13/15 anonim válasza:
gondolkoztál már azon, h havonta párszor( nyáron) fogj neki pl egy szöcskét? furán hangzik, de az enyém ( dzsungáriai) imádta. a hörcsögök a vadonban is zsákmányolnak rovarokat, az enyém szó szerint imádja, ha nagy ritkán adok neki.
2010. nov. 6. 14:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Én azoktól félek O.O Lehet kicsit izéén hangzik, de így van :D Bár jó ötlet... és hagyjam élve? Vagy félig csapjam le?
2010. nov. 6. 17:33
 15/15 anonim válasza:
a szöcsit én egy lábánál fogva belógatom neki. ja, félig le is csaphatod, de azé még éljen, döglötten sztem má nem kell neki
2010. nov. 8. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!