Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Most vettem Degut 200-3000 ft...

Most vettem Degut 200-3000 ft lehet nekik ételt venni mi lenne a legjobbb?

Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Vannak mindenféle deguknak való eleségek, nézz körül egy nagyobb boltban, pl fressnapf.

Ami nagyon fontos, hogy semmilyen cukor tartalmú ételt nem kaphatnak (mazsolát és egyéb gyümölcsöt sem) mert egyszerűen mondva mindegyik 'cukorbeteg' benne a van a faj genetikájában. A cukros dolgoktól meg is halhatnak.

Amit kaphatnak: magkeverékek, répa, széna, uborka, olajos magvak, átlag takarmánynövények friss zöld hajtásai(lucerna pl), zöldségek levelei (kivéve a krumpli-paradicsom-paprika, mert mérgező)

jha és víz mindig legyen előttük

2010. nov. 2. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Degukaját
2010. nov. 2. 14:45
 3/5 Ibikee válasza:

Én csakis Pepe degueledelt veszek kedvencemnek, amiben alapból minden benne van, ami az állatnak szükséges vitamin.

Egyébként az én degum gyűlöli valamiért a répát, szóval esetleg az is megeshet hogy a te állatod se szeret valamit:)

2010. nov. 3. 13:05
 4/5 A kérdező kommentje:
kösszi mindenki nek bevált ;)
2010. nov. 20. 15:56
 5/5 anonim válasza:
Én a verse laga, yoyo welness, vitakraft vagy lolo pets degueledelt ajánlanám.
2012. febr. 22. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!