Nagyon fél a nyúl, körbe-körbe szaladgál a ketrecben. Mi baj lehet?
Figyelt kérdés
Másfél éve lakik nálunk a nyuszi, külön helye van és mindennap többször simogatjuk, takarítjuk, etetjük és ki is szoktuk engedni.
A mai napon a kezemből evett és amikor visszacsuktam a ketrecet elkezdett nagyon gyorsan futni a ketrecben körbe-körbe és nagyon zihál. Amikor odamentem hozzá elkezdett dobbantani így inkább kimentem hátha csak megijedt. 10 perc múlva újra ugyanez történt majd más is bement hozza és vele is ugyanaz 2x. Mi történhetett? Sosem volt ilyen
aug. 18. 15:34
2/4 A kérdező kommentje:
Mentett nyuszi szóval pontosan nemtudom de körülbelül 2-3 között van és nőstény
aug. 19. 01:35
3/4 anonim válasza:
Nem néha kell kiengedni hanem a nap nagy részében a ketrecen kívül kellene lennie. Az édeskevés egy nyúl számára. A nyúlnak akkora mozgásigénye van mint egy macskának. Több óra masszív ketrecen kívüli lét kell neki.
4/4 A kérdező kommentje:
De ki mondta, hogy néha? Mindennap kint van több órát és magától megy a helyére ha megunta
aug. 19. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!