Rossz a hörcsögmek a papír?
Sok videót láttam, mondják hogy wc papírt vagy keztorlo papirt dorzsoljem a kezemhez es dobjam be a ketrecbe cafatjaira tépve hogy az illatommal megbaratkozzon.
A kérdés hogy megeszi? És ha igen az milyen hatást gyakorol rá?
annyira nem hülye az nem eszi meg ha érzi baja lehet belőle.
Eleve egy rágcsáló mint a patkány azok is mindent rágnak még sincs bajuk.
Persze ettől függetlenül ne az ánuszrózsáddal próbáld a papírra vinni a szagmintádat :D
Wc papírt semmiképpen se tegyél be, mert az oldódik a nyáluktól és nem tesz jót.
Szerintem jobb, ha simán a forgácsba dörgölöd a kezed kicsit, így te kezed veszi fel az ő szagát. Kicsit szerencsésebb eset szerintem. Illetve beszélgess hozzá, ha tanulsz valamit, fel is mondhatod neki:D bután hangzik, de így hozzászokik a hangodhoz. Kajával csalogathatod a kezedbe, lehet kicsit megkap közben (nem erős, érezni lehet, hogy nem szándékosan teszi, nem fáj) mert a hörcsögök látása finoman szólva nem túl jó. De utána gyorsan visszatér a magokhoz. Vagy pici tejfölt tegyél az ujjadra és lenyalogatja. Oldalról közelítsd meg, hagyj neki időt, hogy ő férkőzzön közel hozzád, ő másszon a tenyeredbe, ne vedd fel. Illetve ne tenyél hirtelen mozdulatokat. Türelem és idő kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!