Tengerimalacom egyik napról a másikra furcsán kezdett el viselkedni és reszkett mit tegyek vele ?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ahogy fentebb is írtam , az egyik tengerimalacom kb 6 hónapos hím egyik napról a másikra furcsán kezdett el viselkedni. Tegnap még semmi baja nem volt , vidáman evett. Ma viszont csak a ketrecében gubbaszt és meg se akar mozdulni , jámbor malac mindig engedte hogy simogassam most viszont vad ,reszket és csak menekülni próbál és olyan mintha húzná a két hátsó lábát, hangokat se ad ki , máskor ő a leghangosabb malacom , mit tegyek vele ? Orvoshoz csak 2 nap múlva tudom elvinni bizonyos okok miatt...júl. 10. 14:25
11/14 anonim válasza:
Szerencséd van, megtaláltam a posztod a másik csoportban, valószínűleg ott is kapsz rendes segítséget.
12/14 A kérdező kommentje:
Kb fél órája megetettem,megitattam, magától rágta meg és nyelte is le az ételt , most meg el kezdte csattintani a fogát és már nem fekszik , ez jót jelenthet ?
júl. 10. 18:15
14/14 A kérdező kommentje:
Ma már jobban van , futkározik magára eszi a szénát , még mindig kicsit stresszesnek tűnik és csattintsa a fogát de már nem remeg.
júl. 11. 08:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!