Honnan tudok venni nagy méretű hörcsög lakhelyet? Vannak olcsóbb megoldások?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy házikészítésű van, de szeretnék egy második hörcsögöt is.
Valami 100*50-es vagy nagyobb terrárium, akváriumra gondoltam, bár ezek elég nehezek. Igazából valami lapraszerelhető megoldás lenne a legjobb. Ketrecet nem szeretnék.
2024. jún. 5. 14:04
11/16 anonim válasza:
#9 ekkora műanyag tárolódobozról hörcsögös körökben senkinek nincs tudomása. A legnagyobbak is 78*56 cm felső alapterület körül vannak. És ez lefelé mindegyik esetében csökken.
12/16 anonim válasza:
Hát akkor biztos az utolsót vittem el..
13/16 anonim válasza:
Megírnád hogy hol vetted? Felvinnénk a hörcsög info oldalra a tárolódobozok menüpontba a listába.
14/16 anonim válasza:
Én sem láttam még nagyobb (átlátszó) műanyag dobozt, mint a 78×57x42-es méret. Pedig külföldi oldalakon is kerestem már a neten. Szerintem csak Amerikában van nagyobb.
15/16 anonim válasza:
#10 #9 aranyhörcsög ilyen apai jó 2 db tenyér méretű
Törpe hörcsög ilyen apai jó 1db tenyér méretű
16/16 anonim válasza:
Tisztában vagyok vele hogy melyik hörcsög faj mekkorára nő. Tekintve hogy a Hörcsögmentés egyik önkéntese vagyok és az elmúlt közel 10 évben több mint 200 hörcsög fordult meg nálam mióta a munkájukat segítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!