Honnan tudok venni nagy méretű hörcsög lakhelyet? Vannak olcsóbb megoldások?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy házikészítésű van, de szeretnék egy második hörcsögöt is.
Valami 100*50-es vagy nagyobb terrárium, akváriumra gondoltam, bár ezek elég nehezek. Igazából valami lapraszerelhető megoldás lenne a legjobb. Ketrecet nem szeretnék.
2024. jún. 5. 14:04
1/16 anonim válasza:
Facebook csoportokban, marketplacen használt eladó akváriumok szoktak lenni jó áron, szerintem ott nézegess, vagy írd ki hogy keresel, mekkorát mennyiért
3/16 anonim válasza:
A hörcsög magányos állat, ha kettőt akarsz tartani, akkor külön kell tartanod őket.
4/16 anonim válasza:
Hármas, ennek mi köze a kérdéshez? Egyáltalán elolvastad? Szerinted miért akar egy második lakhelyet is? Te jó ég, valóban vannak gondok az oktatási rendszerrel...
5/16 anonim válasza:
#4 Az a köze a kérdéshez, hogy nagy eséllyel azért akar nagyobb "lakhelyet", hogy 2 hörcsög elférjen benne. Nem második lakhelyet írt, hanem második hörcsögöt! Neked ment félre az értelmezés. Inkább legyen leírva feleslegesen, mint hogy a Kérdező összerakjon 2 hörit, amik megölik egymást.
6/16 A kérdező kommentje:
Én sem értem miért írta ide xd Nyilvánvaló hogy nem akarok egybe rakni két hörcsögöt... na mindegy. Szétnézek marketplacen, a kérdést meg itthagyom. Hadd hőzöngjön a sok idegeskedő kanapéállatvédő xd
2024. jún. 5. 17:01
7/16 anonim válasza:
Csinálj lakhelyet bútorlapokból. Az lapra szerelhető. Nekem is 4 ilyenem van (egyenként 80*50 cm alapterületűek és 40 cm magasak). Sokan használják. Nekünk nagyon bevált. :)
8/16 anonim válasza:
Én az obiba vettem egy hatalmas műanyag dobozt nagyon menő házat csináltunk belőle és egész olcsón is:))
9/16 anonim válasza:
#8 a műanyag tárolódoboz csak és kizárólag törpehörcsögnek megfelelő. Szíriai aranyhörcsögnek sajnos kicsi mert lefelé szűkül. A legtöbb arany ráadásul könnyen meg is lóg belőle.
10/16 anonim válasza:
#9 140x80 cm volt ha jól emlékszem az eleg aranyhörinek is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!