Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Agresszívek a patkányaim?

Agresszívek a patkányaim?

Figyelt kérdés
Kb 3 héttel ezekőtt vettem 2 fiú patkányt és nemigazán kezesek, amikor benyulok es probalnek feléjuk nyulni egybol harapni progalnanak, ma reggel az egyik mikozben az itatojukat akasztottam vissza odaosont es egy jokorat beleharapott az ujjamba, nemtudom hogy ez most agresszio jele vagy csak még nem szoktam össze velük
2024. jún. 4. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Te mivel injekciózod az agyadat?
2024. jún. 4. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak játszanak.
2024. jún. 4. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Sok okból haraphatnak a patkányok.

Lehet még nem ismernek eléggé és félnek tőled? Ezt sok türelemmel és kézből etetéssel lehet megoldani.

A hím patkányok 5-6 hónapos korukban hormonális változáson esnek át ami miatt szintén agresszívak lehetnek.Ez esetben ki lehet ivartalaníttatni és megszűnik a territoriális eredetű agresszió.

Egyes patkányok csak akkor harapnak, ha a ketrecükben vannak, szóval megpróbálhatnád ki is venni, hátha úgy nyugis.

2024. jún. 4. 17:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Hogyan próbáljam kivenni ha harap?
2024. jún. 6. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Én letenném a ketrecét a földre és biztonságosan körbekerítenék neki egy kis "karámot" pl. dobozokkal, aztán hagynám kimászni.
2024. jún. 8. 16:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Oksaa ez jó ötlet tényleg, dee mivan ha le akarna lépni, hogyan fogjam meg?
2024. jún. 8. 17:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Jobb megelőzni a bajt, hogy ne tudjon hol lelépni :'D

De ha mégis megpróbálna meglépni finomságokkal vissza lehetne csalni, ha meg minden kötél szakad, jó vastag kesztyű amit nem tud átharapni.

2024. jún. 9. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!