Van egy tengeri malacunk,már vagy 2 hete nem eszi meg a szénát ,és már a tápot is hanyagolja, el kezdtük már elengedni hogy éhen fog halni és hogy el kéne már búcsúznunk tőle? de én még hiszek hátha valaki tud segíteni itt.
Figyelt kérdés
2024. jún. 3. 19:18
2/15 anonim 

válasza:

Meg kellett volna vizsgálni orvosnak. Milyen idős? Miért van egyedül?
4/15 anonim 

válasza:

A mi malacunk sem evett, csont és bőr lett.Elvittük orvoshoz. Kiderült, hogy rosszul nőtt a fogsora (nem a metsző). Nem tudtak segíteni, éhenhalt volna, így elaltattuk.
5/15 anonim 

válasza:

Egzotikus orvos kell neki, nem sima állatorvos. Valószínűleg fog probléma lehet a háttérben, ami korrigálható gázos altatással egzotikus orvosnál. Merre laksz ? Tudok ajánlani rendelőt. Én nyuszis vagyok :)
6/15 anonim 

válasza:

A tengerimalacnál minden betegség tünete az étvágytalanság és a többsége gyógyítható, ha időben kezelik. A fogtúlnövés sem jelent problémát, nem igaz hogy el kell altatni, egy rövid bóditásos fogcsiszolás olyan jól működik, hogy a legtöbb malac utána szinte egyből enni is kezd, szerintem nem létezik olyan szakállatorvos, aki altatást javasolna fogtúlnövésre (csak nem minden orvos ért megfelelően a rágcsálókhoz).
Nem kell elengedni. Vidd el egzotikus szakállatorvoshoz, megfelelő szaktudással szinte biztos, hogy gyógyítható.
7/15 anonim 

válasza:

Nézd meg a fogait. Egyébként milyen idős és mióta van nálad?
8/15 anonim 

válasza:

2-es, az, hogy egyedül van, attól még semmi de semmi baja nem lenne. kicsit többet fog visítozni, mórikázni, de remekül megvan egyedül is, csak foglalkozni kell vele.
9/15 anonim 

válasza:

#8: egy marhaság, amit írsz, de amúgy sehol nem írtam, hogy attól lenne baja. Arra voltam kíváncsi, hogy pl. nem rég lett egyedül, mert meghalt a társa, nem régen hozták el, ezért nincs még senki, és ebből lehet gond stb.
10/15 anonim 

válasza:

Nem marhaság, a miénk is egyedül volt és egyáltalán nem búslakodott emiatt. Amikor kivittük legeltetni a láda alá a szomszédból is kapott legelőtársat, de volt, hogy kisnyuszival együtt legelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!