Egér lehet a kamrában? Mit csináljak?
Egérfogóval ha a macska nem mehet a kamrába. Egérfogónál javaslom hogy csalinak abból a kekszből rakjál amibe belerágott mert azon érezni fogja a saját vagy a társai szagát ha több van (előfordulhat hogy többen vannak) és az elég hatásos csalétek lesz. Ha kidobtad akkor valami erős illatú kaját tegyél nekik, szalonnát nagyon szeretik például, vagy egyéb hús féléket.
Én régen 10 egeret fogtam meg alig 2 nap alatt úgy hogy abból a dióból raktam ki amibe már jócskán belerágták magukat. Előtte füstölt sajttal, szalonnával 5 nap alatt volt 2 fogás. Dióval 2 nap alatt 10 fogás, utána meg pár nappal később volt 1 fogás, és azóta semmi.
Aztán vettem ultrahangos riasztót ami nonstop üzemel, az távol tartja őket mert azóta sem volt egér. Illetve udvaron macskák is teszik szépen a dolgukat.
OFF:
Basszus - régen hogyan maradtak élve az emberek, mikor még nem volt gyakorikérdések?
Régen hogyan vezették a háztartást a nyolc gyerekes, négy elemit kiseggelt háziasszonyok?
Szexista ráadás:
Ezt a kérdést kiírhatta volna egy férfinemű személy?
kerdes alapjan neki is volt csak mar nincs
sokminden mas is bemehet kamraba nem csak eger, ha betud
es osszerag mindent
meg bogarak is vannak amik szetragnak mindent mintha nagy emlosok lennenek
#9 (21:00) - vagy odaköltöznek a rokonai is!
😆😂🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!