Az egér szereti a sajtot?
Figyelt kérdés
?2010. okt. 29. 15:00
2/9 anonim válasza:
Igen, de csak a keményet, mert a lágytól megful
3/9 anonim válasza:
mondd, te nem láttál még egy mesét se?
4/9 anonim válasza:
utolsónak:a mesékbe fordított u alakú lyukban laknak... meg két lábon járnak... láttál te már mesét?
5/9 A kérdező kommentje:
jaja
2010. okt. 29. 15:51
6/9 anonim válasza:
Az én egereim nem nagyon... Se a "normál", se a táncolóegerek. A patkányaim viszont imádják! :D
7/9 anonim válasza:
a mesékben minden egér sajtot eszik
az kit érdekel hogy két lábon járnak
8/9 anonim válasza:
én tartottam egereket, de nem ették meg a sajtot, viszont mindenféle magot, szotyit, kukoricát ettek, és a nápolyit imádták, de a szárazkenyeret is megették :)
9/9 Salx Narval válasza:
Ha éhes mindent megrág és itt főleg a házi egérről van szó és nem hobbiállatokról.Ahol sajttermelésből élnek, bizony gondot okozhat a rágcsálók távóltartása.Nem szeretik annyira, de beérik a sajttal is , ha nincs más.Minden rágcsáló megeszi a sajtot.A mese, az meg mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!