Lehet depressziós a tengerimalac?
A filmekkel ellentétben az állatok nem képesek emberi szintű gondolkodásra.
Kétlem, hogy lennének ilyen összetett érzései. Ha nem kap kaját, na akkor depis lesz mert éhen döglik. Egyébként meg nem érdekli, honnan jön a kaja.
Én az előző patimat teleltettem a teraszon, és így nem foglalkoztam vele annyit... A rá következő tavasszal durcás is volt, úgy kellett kiengesztelni....
Egy hónap nem olyan vészes, szerintem ki lehet majd engesztelni. :)
"megjöttünk 2 napig nem is jött elő"
Akkor most vagy megsértődött és duzzogott, vagy elfelejtett titeket, és mint lehetséges veszélyforrás, rejtőzködött előletek.
Szerintem egyértelműen megsértődött. A természetben is mindig ezt csinálják.
Egyébként még mindig szeretem az olyanokat, akik nem választ keresnek egy kérdésre, hanem megerősítést a saját gondolataiknak.
hát lehet ha a nagyi fél tőle, akkor elszokik az emberi simogatástól, és majd újra meg kell szelidíteni :)
Amúgy ha kaját kap, és nem kerül át másik helyre, a lakásban, akkor jól el lesz. Én úgy látom azt nem tolerálja inkább ha új helyre rakják, akkor lesz depis, míg meg nem szokja az új lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!