Tengerimalac lány vagy fiú ?
Sziasztok, 2 hetes tengerimalacunk Y vagy O ?
Nehéz eldönteni és fontos kérdés, mert van egy 5éves lány malacunk aki még nem ellett. (Képet az első kommentben csatolom)
"A tengerimalac oknak a mellső lábaikon 4, a hátsó lábukon 3 ujj van. Az 5. plusz lábujj genetikai hiba, beltenyésztéskor jöhet létre."
Forrás: háziállat.hu
3 lány malacunk lett
(elvileg :D)
5 éves (Bóbitás)
8 hetes (Abesszin)
2 hetes (Abesszin, de teljesen ablinó)
őőő...
a vemhességi idő 60-70 nap. ami bő 8 hét, inkább 9.
nőstény tengerimalac ivarérettség 35 naptól. ami 5 hét.
Ha összeadod, akkor képtelenség, hogy a 8 hetes malacnak van egy 2 hetes babája.
Minimum 14 hetes az a malac.
Ja, hát ez ilyen. Én is onnan mentettem. A 4 hónapos együtt volt a két szülőjével, akik amúgy testvérek is voltak egyszerre és az apja csinálta fel.
Na most ha a boltban vetél el, ők tuti nem viszik dokihoz, már tuti nem élne csórikám.
A másik, amelyiket 6 hetesen hoztam a lánytesója mellől, nekik még több volt a tictac alattuk, mint az álom és volt nekik kirakva egy tál búza szotyival aztán ennyi. Se széna, de még víz sem! Itthon a nagyobbtól tanult meg inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!