Tengerimalac lány, baloldala fel van puffadva, mitől lehet? Exotikus doki adott espumisant.
Feloldottam vízben és úgy adtam neki. Adok még majd neki espumisant.
Nagyon jó a dokink csak ma már nincs rendelés.
Ne írj már hülyeségeket, a tengerimalac növényevő, nem tesz jót neki a joghurt. Lehet kevered a hörcsöggel, annak lehet adni, de csak kis mennyiségbe. Kérdező, kérlek meg ne etesd a tengerimalacod joghurtal.
Nem adsz neki esetleg sok gyümölcsöt vagy zöldséget? Mert attól is puffadhat. Mivel eteted?
A görényeknek adnak tudomásom szerint joghurtot.
De malackának tilos.
Ne adj neki semmit a szénán, és a vízen kívűl. A hasmenésen a nedves fű, petrezselyem csak ront. Ezen kívül jó lenne neki adni valamilyen tengerimalacnak való probiotikumot (pl.: bio-lapis). Nekem azt mondta az orvos, hogy bio-lapis probiotikumból napi 2* fél tasakot kell adni.
Ha véletlenül nem enne, akkor jó lenne kényszeretetni is (porrá őrölt tápot vízben pépesre feloldva, fecsivel a szájába nyomni). Ha valamiben nem vagy biztos, vagy rosszabbodik a helyzet, akkor hívj fel egy egzós dokit. Nem kell, hogy a közelben legyen, tanácsot telefonon is tud adni, legalábbis várhatóan többet tud segíteni, mint az itteni válaszolók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!