Mennyi időnként cserélitek az egész almot a tengerimalac alatt? Hány malacot tartasz és mekkora ketrecben?
Akkor jó, mert nálam 205*60-asban vannak 3-an és én kéthetente cserélem az egészet.
Vagy ha hetente, akkor csak a felét, mert nem használják el, hogy az egészet ki kellene dobni.
Olyan jó forgács meg széna illat van mindig, közben láttam olyanokat, akik takarókat meg ilyen kádkilépőt vagy miket tesznek a malacok alá és azt cserélgetik meg mossák mindig, amikor már nagyon átázik a pisitől. Nekem ez olyan természet ellenes és nem is túl higiénikus szerintem, nem lehet azt úgy kimosni, hogy újra meg újra azt rakd alá, alomként. Ez kb olyan, mintha én kimosnám meg kiszárítanám a hugyos forgácsot és visszaraknám alájuk.
Vagy nem is tudom, olyan furcsa ez nekem, nem beszélve arról, hogy meg is ehetik azokat a szövet anyagokat, az se jó.
"nem is túl higiénikus szerintem, nem lehet azt úgy kimosni, hogy újra meg újra azt rakd alá, alomként. Ez kb olyan, mintha én kimosnám meg kiszárítanám a hugyos forgácsot és visszaraknám alájuk."
Vagy inkább olyan, mint kimosni a gyerek pelenkáját, aztán újra ráadni. Évezredek óta így megy ezt, nem olyan furcsa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!