Mit lehet tenni azzal a hörcsögöm harap?
A leírás alapján minden megfelelő. Szóval arra se lehet fogni hogy a lakhelyével van gond. Esetleg tegyél ki képet vagy kérj tanácsot a 6.500 fős Hörcsög imádók nevű Facebook csoportban. Hátha ott tudnak segíteni a tagok.
A fogkoptató követ vedd ki tőle. Az sajnos többet árt mint használ. A legjobb fogkoptató egy megfelelő minőségű magkeverék illetve a fa és a széna. 😊
Az a baj, hogy a gyakorin láthatóan sokkal több a laikus. Látod, a beszólás, hogy "hát rábasztál", meg "nekem nem harapott a hörcsögöm" megy, de túl sok érdemi választ nem kapsz, csak az derült ki, hogy nem rontottál el semmit. Bevallom, nekem sincs túl sok tapasztalatom harapós hörcsöggel, összesen egy hörcsögöm harapott, de ő élete végéig (mondjuk a kesztyűt ő is szerette). Az a baj, hogy a téma ennél összetettebb, fontos a fiatalkori szocializáció, a tartási körülmények, és persze egyes tárgyakra is másképp reagál, az etológia elég bonyolult tudomány.
Én három dolgot tudok mondani:
-Belépsz a 'Hörcsög imádók :)' csoportjába Facebookon segítséget kérni
-Megkérdezed a hörcsögmentést (szoktak kitelepülni is, ma például Szegeden volt adománygyűjtés és tanácsadás délelőtt)
-Megkérdezel egy egzotikus szakállatorvost
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!