Szerintetek bűnnek számít az erdőben levadászni egy mókust ha pörköltet csinálok belőle? Tisztelem az erdőt és annak élőlényeit csak a túlélő képességeimet fejleszteném.
Figyelt kérdés
febr. 2. 18:26
1/61 Önjelölt igazságosztó válasza:
Csak szólok, hogy a mókus védett állat. És amúgy van rengeteg másik állat ami nem védett, könnyebben elejthető és jóval nagyobb számban fellelhető mint a mókus. Pl: mezei pocok invázió volt tavaly, miért nem azokat akarod megenni ?
2/61 A kérdező kommentje:
Nem tudtam ,hogy a mókusok védettek azt hittem sok van belőlük. kössz ,hogy szóltál, a mezei pocok ehető? Amúgy csak szólok ,hogy egyszeri alkalomról lenne szó, nem akarom bántani őket.
febr. 2. 18:43
3/61 anonim válasza:
Egy mókus védett, eszmei értéke 25ezer Ft. Ne vadászd, főleg ha tiszteled az erdőt.
4/61 anonim válasza:
Miért pont mókust, pockot akarsz ennyi? Hol élsz, erdőben? Ott nincs Tesco a környéken, hogy csirkét, sertést, stb. vegyél?
Egyél inkább bogarakat, csigákat, de hagyd békén a mókusokat.
6/61 Szervizmérnök úr válasza:
"Amúgy csak szólok ,hogy egyszeri alkalomról lenne szó, nem akarom bántani őket."
Nem is feltételeztem, hogy gonosz ember lennél.
A medve sem gonosz, ha csak egyszer esz meg. Többszöri alkalom már határeset lenne.
7/61 anonim válasza:
Rettentő sok húsa van egy mókusnak, jókora adag pörköltet főzhetnél belőle. Bár mint írták is védett, aki szereti a természetet nem öl mókust, akinek van egy kis szíve, nem bánt egy olyan kis cuki állatot, mint amilyen a mókus. Ja és nem olyan egyszerű levadászni sem
8/61 anonim válasza:
Azzal akarod fejleszteni a túlélő képességeidet, hogy főzöl egy pörköltet?? Ha a pár napra kiköltözöl valami nagyvadakkal, medvékkel teli erdőbe, kaja meg víz nélkül, azzal esetleg...
9/61 A kérdező kommentje:
Attól még ,hogy valaki szereti a természetet, nem helytelen megölni egy állatot TISZTELETTEl. Régen mit ettek az emberek a vadonban vagy most alaskában? Amerikában sokan esznek mókus pörköltet csak mondom...
Nem tudom kik válaszolnak erre a kérdésre valószínüleg városi libsi puhányok. Meg ilyen kapzsi zsidók. De válaszolhatnának igazi férfiak is....
febr. 2. 19:06
10/61 A kérdező kommentje:
9es úgy gondoltam egy nagyon alap felszereléssel, meg egy légpuskával.
febr. 2. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!