Milyen nevet ajánlotok egy fekete fehér cicának?
Figyelt kérdés
Van egy 4hetes fekete fehér cicám. Elütötte egy auto az anya macskat, és rám maradt 4 édes 2hetes kiscica, ebből sajnos 3 elpusztult:( Ezáltal szeretnek egy kulonleges nevet adni a megmaradt fekete feher cicanak:) gondolkolkoztam a Naji-n ami arabul túlélőt jelent de nem erzem megfelelonek:D Kivancsi vagyok, hogy ti milyen nevet adnatok neki?2016. aug. 22. 14:56
2/13 anonim válasza:
Valójában bármilyen nevet is adsz egy macskának, úgyis csak a ,,cicc"-re hallgat :D
Tudom, hogy ez nem a kérdésedre válaszolt, csak mondom :)
De a Naji szerintem jó név lesz neki, ezt végül is te döntöd el, a Te macskád.
7/13 anonim válasza:
richard parker a pi- életéből. A tigrist hívtàk ugy benne aki "segitett" életbe tartani pi-t.Bàr nàllatok fordítva van szoval akkor lehetne pí is a neve
8/13 anonim válasza:
Pepita. Úgyis Pepi lesz belőle :) Állítólag a kétszótagos nevek a legideálisabbak az állatoknak, mert könnyebben megtanulják és nekünk is könnyebb így magunkhoz hívni őket.
9/13 anonim válasza:
Lord! Szerintem ez különleges, de ez inkább fiúsabb név.
Bilauta ez meg azért különleges mert hindiül azt jelenti hogy kiscica!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!