Tengerimalac tartók. Ilyenkor mit lehet tenni?
Van egy fiú malacom...1-1,5éves , és tegnap vettem mellé egy kislányt aki 2hónapos..és a fiúmalac nem hagyja békén...kergeti és udvarol neki.. nem tudom, hogy ismerkedik vagy mi ez...a kicsi elugrál előle, de mégis mindig odamegy és hozzábújik..Nem lesz baj belőle ? mert 10hónapig nem bírom állandóan figyelni őket.. a fiúnak most voltak kölykei, csak ellett választva a feleségétől és a gyerekeitől is, ha ez számít.. szóval egy idő után ha megszokták egymást békén fogja hagyni ?:/
köszi ha válaszolsz..
Tényleg nem fogja békén hagyni. Ismerősöm a hörcsögeivel volt így annyi különbséggel, hogy az apát a saját lányával tette egy terráriumba, mert a másik összetört. Tök jól megvoltak, a fiú vitte a kaját a lánynak, együtt tekerték a kereket. Pár hét múlva aztán a lány elkezdett gömbölyödni...
Az ösztönt nem tudod kiirtani belőlük. :D
Nem tartok tengerimalacot, csak hörcsögöt!
De mindenképpen válaszd szét őket, ha nem akarsz felesleges almot/szaporulatot.
A fiú nem fogja a lányt békén hagyni.
Miért kell 10 hónapot várni? Annyi idő alatt a lány körülbelül/sacc/kb 2-3-szor megfial!
Sok örömöt/boldogságot a tengerimalikhoz!
Üdv.Egy hörcsög tartó! :)
Első válaszoló vagyok
Több, mint 15 éve vannak malackáim, és egy évben nem csak egyszer fialnak! Egy évben ha állandóan együtt vannak, akár 6-szor is születhetnek malacok!!! Nemhiába írtam, hogy 10 hónap alatt minimum 3-szor biztos, hogy szülne a malacka. Én nem hagytam sosem az enyéimet évente 3-nál többször fialni, még az is leterheli a szervezetüket, főleg ha 4-5 utód születik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!