Mi lesz a nyulammal?
Kedden nem volt széklete és borzasztóan fel volt puffadva. Be vittük kórházba és egy éjszakát ott maradt. A húgyhólyagjában sok a salakanyag és még ma is bent volt vizsgálaton. Most hívtak az orvosok hogy széklete nem volt így ha délután 4re se lesz bent kell hagyni még egy napot.
Nem lesz baja ugye?
19, semmiben nem lett igaza a hatosnak. Az, hogy egy állat meghal, mindig benne van a pakliban, ahogy az ember halálánál is.
Azért, mert neked meg a 6os válaszolónak az állati élet értéktelen, még nem mindenki ilyen sekélyes, mint ti. Nekem is pl ugyanannyit ér a nyuszijaim vagy a macskáim élete, mint egy emberé, sőt, az ő életük nekem többet számít, mint egy idegen emberé, mert értük felelősséget vállaltam! A szeretet, a gondoskodás, a törődés nem mérhető ebben a formában pénzben! Az, ha a ti életetekben ez egy érthetetlen fogalom, az a ti szegénységetek, és nem az, hogy másoknak "nincs igaza".
Egyébként ha itt tartunk, hogy mennyit ér az állat meg mennyit fizetnél az orvosnál... akkor egy gyerek mennyit ér? Embergyerekről beszélek. Mert megcsinálni elég könnyű egy gyereket... szóval ha ott tartunk, hogy a gyereknek olyan speckó betegsége van, ami miatt több millió forintot kell hagyni a kórházi kezelésekre, akkor inkább csinálsz másikat? Hiszen másikat csinálni ingyen van! Keresd meg magadban a hibát, 6/19, hogy miért érzed az ellenállhatatlan késztetést, hogy mások szeretetét bagatellizáld. Talán már te nem tudsz kötődni senkihez? Talán mert neked nem adatott meg olyan környezet, ahol szeretve voltál? Ez nem az itteni emberek hibája...
Egyébként együtt érzek a kérdezővel, nekem márciusban ment el a nyuszim. 1000+ eurót hagytam ott orvosoknál kezelésekre, éjszakánként keltem hozzá etetni, mikor beteg volt, és akármennyit megadnék érte, hogy még most is itt legyen velünk. Nekem többet ért ő maga, mint bármennyi pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!