Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi lesz a nyulammal?

Mi lesz a nyulammal?

Figyelt kérdés

Kedden nem volt széklete és borzasztóan fel volt puffadva. Be vittük kórházba és egy éjszakát ott maradt. A húgyhólyagjában sok a salakanyag és még ma is bent volt vizsgálaton. Most hívtak az orvosok hogy széklete nem volt így ha délután 4re se lesz bent kell hagyni még egy napot.

Nem lesz baja ugye?

2023. nov. 16. 14:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Az orvos mondta hogy nincs szüksége kényszeretetésre. Eszeget magától.

Kicsit nyugodtabb vagyok de nem teljesen. De a legrosszabbra sose tudok felkészülni.

De 6-os hogy lehet ilyet írni??

A hobbi, vagy társállatként tartott állatokat nem lehet csak úgy kicserélni. Ha bekövetjezik a legrosszabb, nem lesz másik nyulam soha. Őt nem lehet kicserélni, és semelyik nyulat nem tudnám ugyanúgy szeretni mint őt.

Valamint ahogy a 10-es írta, ha kutya lenne ugyan ezt írnád? Miért nem ér egy nyúl (vagy bármilyen kisemlős) ugyanannyit mint bármely más állat.

2023. nov. 17. 15:15
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Na mi a helyzet? Jobban van már?
2023. nov. 19. 18:52
 13/22 A kérdező kommentje:
Sajnos eltávozott. Nem tudták megmenteni. Mindent megtettek érte. Teljesen össze vagyunk törve, nagyon szerettük ezt a nyulat. De a válaszokat nagyon köszönöm.
2023. nov. 20. 15:58
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, részvétem! :(
2023. nov. 20. 16:01
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom...:(((
2023. nov. 21. 10:52
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm q válaszokat. Legalább nem szenved többé.
2023. nov. 21. 19:20
 17/22 anonim válasza:
Reménykedtem benne hogy meg fog gyógyulni ahogy itt mások is nagyon sajnálom és részvétem :,( szegény megszabadult a fajdalmaitol igaz pótolni nem lehet mert szerintem semmi sem potolhtatlan ami él nem egy tárgyrol van szó de idővel ha feldolgoztad lehet másik nyuszid vagy bármilyen állatkád akinek sok szetetet adhatsz még
2023. nov. 22. 11:01
 18/22 anonim válasza:
Pótolható* bocsánat atjavitotta az autocorrect
2023. nov. 22. 11:03
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

És #6 igaza lett.

Szar érzés mert az igazság fáj.

Tisztában kell lenni azzal hogy a legtöbb állat nem képes olyan komplex absztrakt élmények megélésére mint az ember.

Néhány fő emlős bizonyítottan talán részben képes megélni azt az érzethez amit mi érzelmeknek nevetünk, nagy testű emlősök is talán mint néhány delfin, bálna féle vagy elefántok.

Viszont ezt nem szabad össz keverni a mi érzéseinkkel. Abban biztos vagyok hogy pl hála félelmet szinte az összes emlős tud érezni. De fel fogni már nem hinném hogy fel tudja.

E miatt ilyen esetben megváltás a szenvedő állatoknak az eutanáziáról.

jan. 3. 02:37
 20/22 A kérdező kommentje:
19-De egy élő állatot nem mérünk pénzben! Egyrészt lenézte a nyulamat, pénzben mérte az értékét. Érzéketlen hozzászólásokat pedig nem kértem.
jan. 3. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!