Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Földikutyának van más neve...

Földikutyának van más neve is? Hol olvashatnák róla bővebben?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 13:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Kuss , megkaptad a válszt és az se rinyáljon akinek leszólták a hozzászólását... egyébként mi a *** emelted ki a kérdést?
2010. okt. 26. 14:51
 12/13 anonim ***** válasza:

óó istenem-.-

az elején amit a kérdező(te) kuldtél linket az nem földikutya-.- olyan nincs is naagyon mo-n -.---

AZ POCOK more:D vagy vmi rágcsáló

2010. okt. 26. 16:51
 13/13 A kérdező kommentje:

Mikor ideköltöztem erre a környékre akkor itt tapasztaltam hogy van egy olyan rágcsáló ami mifelénk nem tapasztaltem és itt helyben földikutyának hívják.Sem a földikutyát mint állatot ,sem az általam fényképen elküldött jószágot én nem ismertem((Bíró Úr!!!)Miért tartja bárki azt fölháboritónak ha erre vettem a bátorságot és ezen nemes fórumon föltettem egy szerény kérdést!!Olvasd el a lap mottóját::Tedd föl azt a kérdést amire máshol nem kapsz válasz vagy máshol nem mered!!

Mi a lószerszám fáj Nektek akkor picinyeim??Ha pocok akkor pocok,ha földikutya akkor az!De azt épeszű szókészlet kifejezéseit használva is meglehet mondani!!

Most ellehet kezdeni a köpködést!!Itt senki nem vág érte szájon mert anonim!!

2010. okt. 26. 17:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!