Bulcsando kérdése:
Mit gondoltok a nyulak elszaparodásáról Ausztráliában ?
Figyelt kérdés
Nem értem teljesen hogy ott mi okozhatott problémát esetleg az hogy a nyulak maguk nem foglalkoztak a környezettel nem tenyésztettek semmit úgy éltek mint élősködök Ausztráliában , egyesek azt mondják emiatt hogy az egész állattenyésztés hülyeség de én nem értek egyet evvel szerintem alapvetően jó ha az állatok tenyésztik egymást2023. okt. 8. 02:34
11/12 anonim válasza:
7-es: leírtam, nem erre voltak felkészülve a ragadozók. A rendszer pedig ilyen szapora állatra sem. Értsd: nyilván volt, ami fogott nyulat, de amíg megevett egyet, lett 10 másik.
12/12 anonim válasza:
Gyalog galoppban jól bemutatják egy nyúl mire képes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!