A vadászgörény mennyire büdös?
Nem büdösebb, mint egy kutya. De nem mindegy, milyen gyakran takarítod a ketrecét (leginkább: fekvőhely, alomtálca, etetőtál), illetve a lakást.
Sok állattartó vállvonogat, hogy "hát ez ilyen, ha állatod van, akkor szag meg szőr", ez nem igaz. Nálunk van kutya, macska, nyúl, és semmi szag nincs bent, de ezért mondjuk meg is dolgozok. A napi porszívózás elengedhetetlen, a helyüket is rendszeresen takarítom, és fontos, hogy az etetőtálat is (főleg mint a macskánál, görénynél, kutyánál) a húsos kajájuk miatt szintén naponta tisztítani kell, mert iszonyú büdöset tud okozni a lakásban az az állott szag, és sokan nem is gondolnak erre...
Szóval nem, a jól tartott görény nem büdös. Görény ismerős lakását szagolni akkor van értelme, ha tudod, hogy az illető amúgy pedáns.
Igen 4-es, biztosan te szartad a spanyol viaszt es ennyi allat mellett nincs semmilyen szag nalatok. Teljesen mindegy mennyit takaritasz. Aki kintrol belep hozzad, megerzi, ne aggodjal.
Mondom ezt ugy, hogy van egy benti kutyam, akit tisztan tartok, amennyire lehet, de megiscsak kutya, akivel jarok setalni, futtatoba, kirandulni, stb, nem bent eli az eletet steril korulmenyek kozott.
Biztos vagyok benne,hogy van szaga, csak en mar nem erzem.
Nem is altatom magam ilyen hulyesegekkel.
Es a takaritas alap, ki se kell emelni. Nyilvan elmosod a taljat azonnal, ha hust adsz neki, nem hagyod ott rohadni, ez is annyira a minimum, hogy nem is ertem miert emlited meg.
Na mindegy.
" aki kintrol belep hozzad, megerzi, ne aggodjal"
Benézted, mert mások szokták szóvá tenni, ha megjelenik egy-egy macska a vendegek elött, vagy ha meglátják a kaparófát a nappaliban, hogy "jé, nem is tudtam, hogy van állatotok", és konkrétan volt, aki meg is jegyezte, hogy azt hitte, a macskák büdösek, itt meg semmilyen szag nincs ;)
Szóval ja, attól, hogy a te kutyád büdös, még nem lesz mindenkinek a háza az. Elég gáz, hogy ezzel akarod vigasztalni magad...
Amúgy meg a spanyol viasz szrás kifejezést nem erre használják.
En nem mondtam, hogy az en kutyam budos…:)
Azt mondtam, hogy en nem erzem, otthon se, de biztos van, aki igen. Soha nem jeleztek, de en nem hiszek abban, hogy egy allatos hazban semmilyen szag nincs, bocsi. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!