Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen módon lehetséges...

Milyen módon lehetséges nyulat megfogni?

Figyelt kérdés
A kertünk 2 részes, és a ház mögötti részbe beszabadult valaki nyula. Már pár hete ott van. Nem tudjuk kié lehet, nem is tudunk róla hogy a közelben van e olyan kert ahonnan elszökhetett volna. A szomszédokhoz simán átmegy bármikor a kerítés alatt, így odavissza járkál néha. A kérdésem az lenne milyen módon tudnám elkapni, ha elfut rögtön? Elég termetes is a nyúl. Engem nem zavarna hogy ott van, de a szomszéd gyerekei állandóan orditanak át a nyúlnak, és ma mikor az ablak nyitva volt, hallottam hogy dobálnak is át már valamit. Legfőbbképen nyugalmat akarok neki, és miután megfogtam, elakarnám vinni nyulas ismerősökhöz, persze csak akkor ha végleg nem derül ki hogy kié.

2023. júl. 30. 17:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ja látom megszakértették páran, hogy vadnyúl - mer' barna, akkor bisztoss vad, mer' minden vadállat barna!

Namostkéremszépen ha vadnyúl lenne, akkor nem táborozna le egy kerben ahol emberek élnek, pláne nem olyan kertben ahol a szomszéd hülyegyerekek dobálják. A harmadik másodpercben lépett volna le. 99% hogy házinyúl. Vagy a világ legbalf.szabb vadnyula.

Kérdező: dagadt a nyúl - medicinlabda forma, esetleg még lógó fülei is vannak, vagy inkább izmos, sportos, atlétatermetű?

2023. júl. 30. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!