Lehetséges- e hogy a fiú tengerimalacomnak nincs kukaca? Lehet ilyen rendellenessége? A nemiszerve olyan mint a hímeké. Hiába simogatom, nyomkodom neki nem dugja ki pedig már elég nagy malac.
Hm, lássuk csak:
- van egy háziállatod
- aminek fogdosod/fogdosni kívánod a nemi szervét
- pedig az állatnak amúgy semmi baja.
Hát ez szvsz pont az, mint megrakni a kecskét.
Szia,hát ez a kérdés eléggé hogy is mondjam.. érdekes..
Szerintem ne zaklasd,ha nincs "kukaca" akkor valószínűleg lány.:D A tengerimalacok nemét úgy lehet megállapítani,hogy megnézed a formáját.Ha lány akkor "Y" formájúnak kell lennie,ha fiú akkor pedig "i" formája van.Nekem 3 malackám van.Vagyis kaptam egyet,aztán egy hét múlva odaszült nekem még kettőt,először lánynak tűntek,de mint kiderült fiúk.tehát lány nevük van :D ez azért egy kicsit vicces.. :DD Visszatérve a kérdésedre,ha nem sikerül megtudnod a nemét, kisállat kereskedésben,vagy állatorvosnál is tudnak segíteni :)
Aki azt írja, hogy ne próbáld meg előcsalni, annak valószínű nincs fiú malaca. Nekem van három. Rendszeresen ellenőrizni kell, hogy nem csípődött-e be valami (egy széna vagy forgácsdarabka), ehhez meg elő kell, hogy bújjon.
Keress videót a youtube-on, valószínű nem jól csinálod.
Itt olvashatsz róla bővebben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!