Rágja a t-malacom az itatóját, baj?
Figyelt kérdés
Ma kaptam a tengerimalacomat, és vettem neki egy golyós itatót, amit a ketrec tetesére lógattam. Rágja az iatatót vagy csak rosszul hallom mert golyóds, meg a ketrecetőt rángatja?
Ha rágja, hogy szoktassam leróla, vagy baj egyáltalán?
2010. okt. 13. 11:50
1/3 anonim válasza:
Szia! Ha fiatal még a malac és nem volt dolga golyós itatóval, akkor ez egy természetes reakció. Valószínű, ha a kezedbe veszed, és egy ideig ott tartod, akkor elkezd téged is rágcsálni, így ismerkedik új dolgokkal. =) Le fog szokni róla, csak mindenképp adj neki valamit, ami tud rágcsálni. Ami még fontos, hogy széna mindig legyen a közelében. Amúgy az itató műanyag, vagy fém részét rágcsálja?
2/3 A kérdező kommentje:
A fém részét, a csövet, amúgy a víztartó műanyag.
Köszi, már rájöttem hogy csak iszik belőle:)
2010. okt. 13. 14:00
3/3 anonim válasza:
nekem is van egy tengerimalacom és ő is állandóan rágcsálja és nincs semmi baja :D (csak a hangja zavar engem) :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!