Mennyi az esélye, hogy egy denevér csak úgy neki repül az embernek?
A környékünkön (családi házas övezet) viszonylag sok a denevér, napnyugtakor vagy utána szinte mindenhol látni őket. De van egy társasház és előtte pár fa, ma arra jártam és rengeteg denevér repkedett azon a területen, gyakran pár méterre kerültek csak el azt hittem nekem repülnek, fejmagasságban repkedtek alig egy-két méterre tőlem.
Valós félelem lehet az, hogy véletlenül nekem repül az egyik? Ha igen milyen sérülés tud okozni?
Saját és ismerőseim tapasztalata alapján 65 év alatt eddig senkinek sem repült neki. Anyám fiatalkorában egyszer berepült egyik egy kórterembe de aztán ki is ment. Sokat mászkáltam a természteben, folyóparton,alkonytban de soha semmi.
Érdekes, az autózastól senki sem fél, pedig kb jó az esélye hogy autóbalesetben halj meg ha kimész az utakra. Ez pedig az embereken múlik.
Ja és elárulom, hogy a denevér egy elevenszülő emlős. Nem madár..
.........
A félelmekben nagyon nagy szerepet játszik a tudatlanság és a butaság meg a kbsztt média.
madarak kategória?:D
nekem már jött nekem, igaz egy világító fényrúd volt a zsebemben és arra ment rá, e hogy miért, amikor elvileg nem is a szemükre hagyatkoznak???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!