Nyuszi orra fölött egy kis csomó. Mi lehet az?
Figyelt kérdés
Most vettem észre, hogy a nyuszim orra fölött (kb 1 vagy kicsit kevesebb centivel) van egy kis csomó szerű vmi. Olyan sűrű a szőre hogy nem látom teljesen de mintha egy kicsit barnás lenne. Orra nem folyik szeme rendben van. De ez a csomó kb olyan tapintású mintha egy kis csontkinövés lenne vagy nem is tudom. Próbáltam lefotózni de úgy nem igazán látni. Szerintetek? Lehet csak beverte vhova ma magát véletlenül ?2023. jan. 15. 21:55
1/6 anonim válasza:
Ennyiből abszolút nem lehet tudni. Állatorvos ajánlott, nyulaknál nem lehet elég óvatos az ember.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen oltott
2023. jan. 15. 22:15
4/6 anonim válasza:
Állatorvos.
Lehet papilloma, lehet fogprobléma, lehet bármi.
5/6 anonim válasza:
Egzotikus állatorvoshoz vidd el, bármi lehet.
6/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a szemét nézted el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!