Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A nyuszim folyton az ágyra...

A nyuszim folyton az ágyra pisil! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Először van nyuszim az életemben. Olvastam hogy kell szobatisztaságra nevelni ami ketrecen belül már nagyon ügyesen ment, sose pisilt mellé! Aztán úgy gondoltuk jöhet a nagy falat a kiengedés. Nos ez az első két nap elég könnyen ment felfedezte a terepet, sokat játszott a játékaival, aztán rájött, hogy fel tud ugrani az ágyra. Először semmi baj nem volt, aztán tegnap rápisilt. Egyből levettem az ágyról és betettem a ketrecbe. Úgy nézett ki mint aki tudja mit tett és miért lett bezárva ilyen hirtelen. Aztán ma 4x is rápisilt. A másodiknál már annyira kiakadtam, hogy bezártam a hordozójába fel órára. Aztán újra és most újra. Nem tudom megtanulja e majd vagy hogy ez hatásos e. Bármi tipp hogy tanítsam meg őt arra hogy az ágy nem a wc?

#nyúl #10 hetes #Ágyrapisi
2022. dec. 24. 20:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Szeret odapisilni, tetszik neki a hely...
2022. dec. 25. 01:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem a szobatisztaság a gond itt. Jelöl. Az ágyadon érzi a szagodat a legerősebben, ezért ő is oda teszi a szagát, jelen esetben a pisijével.

Nem írtad, mennyi idős. Gyanítom, hogy már kezd ivaréretté válni, ha még nem az. Ivartalanítani amúgy is kell a nyuszit (betegségek miatt is, illetve hogy majd hozhassatok neki egy párt, mert ugyebár a nyuszi társas lény), szóval ideje lesz időpontot kérni.

2022. dec. 25. 07:55
 13/16 NTBS ***** válasza:
0%
Ne tartsd a szobában.
2022. dec. 25. 08:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Vegyél nyuszi wc-t.
2022. dec. 25. 10:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Ezek szerintem lehet, hogy menők

[link]

(Nem néztem a korábbi kommenteket, csak itt jó képek vannak pl.)

[Én Nem értek a nyulakhoz. ]

2022. dec. 25. 19:23
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Ne rakd fel az ágyra a nyulat.

Egyéb kérdés?

2022. dec. 25. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!