A nyuszim folyton az ágyra pisil! Mit csináljak?
Nyuszis kérdéseket ne gyakoriak írjatok ki.
Torpenyuszisokbl csoport Facebookon :) gyere ! Nagyon sokat tanulhatsz itt a nyuszikról !
Én vele alszom , öt éves , van neki a karámban (igen, szobakarám ) wc, és van kint is neki, szépen oda megy és vissza jön mellém. Nagyon okosak , taníthatók és imadnivalók. Egy matracvédő persze nem árt :D
Ivartalanítás sem majd a későbbiekben, csakis gázos altatással egzotikus végzettségű dokinál.
Elsőnek igaza van, ott érzi az illatod, felüljelöli.
Bármilyen kérdésed van írj nyugodtan.
2. vagyok, pici nyuszinak először meg kell szoknia a helyét. Az első hetekben nem is nagyon engedjük ki őket , had tudja hova mehet, hol lehet biztonságban.
Ketrecbe, karámban cica wc (igen, sokkal jobb mint egy sarok wc és jobban elfér benne. ) Bele pellet és széna ..igen , nem kell semmilyen szénatartó , vagy ha van akkor a budi fölé kell helyezni . Nekik amúgy az a természetes ha a szénában "tapicskolhatnak" és a földről ehetnek.
Idő, idő...de meg fogja tanulni .
Ketrec további részébe pléd, takaró , esetleg kenderszőnyeg , ha neki állna tépni, attól nem lesz baja, eheti.
Forgácsot és társait felejtsd el.
Ivartalaníttasd. Addig nem oldódik meg a probléma, jelöl, felüljelöli a te szagodat ami az ágyon a legerősebb.
Átmenetileg vagy elkeríted az ágyat, hogy ne férjen hozzá, vagy letakarod olyan pléddel amit nem gáz ha lepisil. Én utóbbi megoldást választottam, szerencsére az ivartalanítással egyik napról a másikra oldódott meg ez a porbléma. Bogyókat hagyott szét mindig is a nyuszim, de pisilni nem pisilt többet csak nagyon ritkán.
A Törpenyuszisok csoport egy fertő, nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!