Mit tennétek ebben a helyzetben? Megéri egy idős hörcsögöt utaztatni?
Mióta az eszemet tudom, mindig is volt hörcsögöm, imádom őket. Jelenleg is van egy 1,5 év körüli roborovszki törpehörcsögöm, aki viszont nem velem él.
Kicsit több, mint fél éve kaptam egy lehetőséget és kijöttem Hollandiába. Mivel még nem volt minden 100% biztos és állatbarát lakást sem olyan könnyű találni, ráadásul eredetileg úgy volt, hogy csak 6 hónapig tart a munka, a hörcsögöm otthon maradt anyukámmal. Ő szintén nagyon szereti, rendesen ellátja, ezzel nincs is probléma. Most úgy tűnik, hogy már nem fogok hazaköltözni ezért felötlött hogy esetleg hoznám, mert nagyon a szívemhez nőtt és már hiányzik is.
Egyrészt nincs kocsink, ezért haa erre kerülne sor, biztosan egy cégre kellene hagyni a szállítást, de vannak fenntartásaim és nem szívesen bíznám ismeretlenekre. Másrészt egy nagy terrárium most a lakhelye ami törékeny és nehéz. Mindenképpen másmilyen lakhelyre kerülne mert kinéztem egy könnyen szétszedhető ketrecet. A felszereléseivel még nem tudom mi lenne de kereket kéne cserélni.
Szóval nem tudom mi lenne a legjobb megoldás, kell e ilyesmivel terhelni egy öregecske hörit? Vagy inkább maradjon otthon, én meg itt vagyek egy másikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!