Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mosómedvét, illetve róka...

Mosómedvét, illetve róka kölyköt hol lehet venni?

Figyelt kérdés

2022. dec. 15. 11:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kanadából üzenem, hogy ne akarj mosómedvét. Itt örülünk, ha el tudjuk kergetni!
2022. dec. 15. 12:44
 12/16 anonim ***** válasza:
33%

Mosómedve tilos.

Róka, ha tudod igazolni az eredetét, akkor 1:1 mint a kutya.

2022. dec. 15. 12:53
 13/16 anonim ***** válasza:
53%

Megint egy okoska, aki látott tik-tokon cuki videót az állatokról és mint egy három éves kölök, "nekem is kell!".

Jelenleg Magyarországon egyiket sem tarthatod egyszerűen, engedély nélkül. De ha megszerzed az engedélyt is tudni kell, hogy ezek nem háziállatok, tehát pl a rókáról rengeteg helyen írják, hogy sosem lesz szobatiszta, és kb elképzelhetetlenül büdös a vizelete. Mindent megrág, a kutyával ellentétben nem akar alkalmazkodni hozzád. A neten sok videó meg kép van a Juniper nevű rókáról, az ő gazdái leírták többször, hogy kb mióta megvan nekik a róka, nem hívnak át vendéget egyáltalán, mert rókahúgytól bűzlik a lakás, bármit is tegyenek.

Mosómedve nem pontosan ez, de hasonló.

Amit látsz jópofa videó, az az életük 1%-a, a többi meg folyamatos meló és takarítás az állatok után, szép bútorról, vagyontárgyakról nem nagy kell mellettük álmodozni, mert játékból le fogják amortizálni a lakást.

És plusz pont a kanadai válaszolónak, én is éltem ott, és eleinte mindig lesegettem a mosómedvéket, hogy de jó fejek, aztán mikor másodjára nekem kellett összeszednem a szemetet az utcából mert kiborogatták a kukámat meg széthordtak mindent, akkor már csak megdobálni lett volna őket kedvem.

2022. dec. 15. 16:39
 14/16 anonim válasza:

Itt elég jól elmagyarázza a rókát:

[link]

2022. dec. 22. 07:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Sehol
2023. jan. 3. 09:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Szépen neznél ki egy hugyszagú rókaval egy húgyszagú lakasban...

Ebbol igy nem lesz csaj...nem leszel a cuki rokas bacsi húgyszagúan

Igy nem kerül pennnna a petsedre

ápr. 16. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!