Meghalt 2 tengeri malacom is. Mitöl?
nem egyszerre haltak meg. a kicsi 3 hónaposan a nagyobb pedig a nagyobbik 1 éves körül lehetett.a kicsi most halt meg a nagyobb pedig kb 2 hete.
semmi életkedvük nem volt.
érzéketlenné váltak, nem zavarta ha simogatom, vagy fésülöm, ezelött pedig mindig ugráltak..
nem "beszélgettek"
tengerimalac kaja mindig elöl volt neki, széna is, és répa, amit megmostam megpucoltam, de már csak szagolgatták, és vizet is elég keveset ittak
ezeknek a lefolyása durván 1 hét, és azalatt ezek a tünetek elég rohamosan jönnek, egyik pillanatrol a másikra
lakásba még nincs bekapcsolva a fűtés.kb 20-22 fok lehet.
Szia!
Ennek nagyon sok oka lehet. ha kaptak füvet is az az utca szélén lett netán szedve kipufogó gázas volt. Lehet hogy a ketrecben telepedett meg valami amikor kimosod szappason vízzel nem öblíted le megfelelően. Am a 20-22 fok nagyon jó neki.
Másban nagyon nem tudok segíteni a legközelebbit inkább vidd állatorvoshoz.
Illetve ajánlatos a tengeri malacnak nyalódót berakni.
Szia!
szerintem valamilyen fertőzés lehetett.
sajnálom azért:S:(
nekem a cicám viselkedett így mielőtt meghalt. azt mondta az orvos h leállt a keringése, ha nem mérgezés akkor vmi sokk érte, pl majdnem elütötte egy kocsi.
nem tudom malacoknál is így van-e, de lehet h vmi sokk volt ott is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!