Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hol lehet leadni megunt...

Hol lehet leadni megunt rágcsálókat Vác, Budapest északi területén?

Figyelt kérdés
És ha van ilyen hely, tudnátok linket adni? Sajnos kis lakásunkban már nem férnek el és nagyon szemetelnek, holnap meg érkezik egy új bútor aminek ott van csak helye. Szóval holnap reggel le szeretnénk adni. Tengerimalacokról van szó. Sajnálom hogy meg kell válnunk tőlük. :(
2022. nov. 7. 19:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/124 A kérdező kommentje:

Ha számodra egy gyerek egyenlő egy idős rágcsálóval, akkor erre nem is írok semmit, mert nálad vannak bajok... Tényleg sajnálom őket, ezért eszembe sem jutott például kirakni őket az utcára. Esélyt akarok nekik adni, de ha nincs olyan hely ami befogadja őket, akkor nem tudom hova rakni.

2022. nov. 7. 19:34
 12/124 anonim ***** válasza:
94%

an állatunk, kutyus a kertben, illetve kinti macsek. A tengerimalac számunkra nem ilyen kategória.

Akkor minek kellett? nekem meg ti nem vagytok ugyan olyan kategória mint egy normális ember szóval nyugodtan kiírthatlak titeket?

De ne aggódj a sors visszaadja mikor zokogva felfekvésekkel teli rothadó testedet rugdossák az ápolók a gyerekeid meg közlik hogy bocsi nem vagy nekik olyan kategória amivel törődni érdemes pusztulj el hamar.

2022. nov. 7. 19:34
 13/124 anonim ***** válasza:
98%
Kinti kutya, kinti macska, kígyóeledelnek szánt megunt tengerimalacok... Mikor lesz végre feltételekhez kötve az állattartás??
2022. nov. 7. 19:35
 14/124 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező ugye érzed milyen undorító egy féreg vagy?

Kívánom, hogy minden éjjel, életed rémálmaid legyenek az állatkáidról akik miattad halnak meg kínok között.

2022. nov. 7. 19:37
 15/124 anonim ***** válasza:
84%
Huu remélem a nőd is kihajít majd ha jön egy új pasi és neked nem lesz helyed...vagy ha kölök vagy akkor anyádék teszik ugyan ezt veled.
2022. nov. 7. 19:38
 16/124 A kérdező kommentje:

Lány vagyok, de nem lényeges. Aki küldte a linket az tudja esetleg hogy mit kell vinni még a kisállat mellé? Mennyiért veszik át? Vagy tápot kell csak vinni?

Annak idején megvettük, mert szerettünk volna kisállatot, nem volt ennyire zsúfolt a lakás és konkrétan már nincs hely, nem mintha olyan kegyetlen lenne egy állatleadás :) Tudom hogy szerintetek ez kegyetlen, de mindenki más és én pl nem nézlek le titeket azért mert konkrétan elátkoztatok és szidjátok a "jövőbeli anya-gyerek" kapcsolatomat aminek ehhez aztán tényleg semmi köze. Na mindegy, remélem adtok pár infót még az állatleadásról mert nem csináltam még ilyet.

2022. nov. 7. 19:44
 17/124 anonim ***** válasza:
94%

De, kurv..ara kegyetlen, hogy csak mert meguntatok oket, meg takaritani kell utanunk, meg akartok toluk szabadulni.

Remelem atveszik, de jol elkuldenek a picsaba titeket kozben.

Nem ezert vannak az allatvedok! Annyira unalmas mar, hogy az emberek ugy bannak az allataikkal, mint valami kiegeszitovel. Amig cuki meg aranyos; johet, de ha mar takaritani kell utana, oreg, nyug, mehet a francba.

Szornyu :(

2022. nov. 7. 19:48
 18/124 anonim ***** válasza:
98%
Nem elsősorban a leadás kegyetlen - bár az is...-, hanem a kígyós-baglyos hozzászólásod. Sok h*lye van ebben a kategóriában (is), de ez messziről veri.
2022. nov. 7. 19:56
 19/124 A kérdező kommentje:

Tényleg szörnyű, voltam már kutyamenhelyen. :( Sosem tennék ki kutyát. Hogy lehet valaki ilyen kegyetlen? Vagy akik verik? Éheztetik? Szörnyű.

Én mindent megadtam, jó módban voltak, de már nekik sem lenne jó ha pl a szekrény tetejére kerülnének a sötétben! Írtam hogy nem csak az üzemanyag, de még pénzt is adnék ha leadom őket. Gondolom van ilyen kikötés, csak még mindig nem tudom a menetét.

2022. nov. 7. 19:57
 20/124 anonim ***** válasza:
93%

Ez egy unatkozó troll, ne etessétek. Csak meg akarja botránkoztatni az embereket, mert ennyire unalmas, magányos élete van. Figyelemre vágyik, ne adjátok meg neki, mert az alapján, amilyen eszközt választott, nem érdemli meg.

Kizárt hogy valakinek ennyit se érjenek érzelmileg azok az élőlények, akiket évekig gondozott.

Megkapta a választ, két alapítványt is ajánlottak neki, innentől kezdve ne szerepeltessétek.

2022. nov. 7. 19:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!