Tengerimalac tenyésztők Budapesten?
Örökbefogadás szóba jöhet? A tengerimalacvédő egyesületnél teltház van, nem bírják már a nagy forgalmat. Kb 150 malacuk van, csak egészségesen adják ki őket, biztosan találnál neked megfelelőket. Sokszor már alapból párban adják, így összeszoktatásos vagy dominanciaharcos probléma sem lesz.
Ha viszont csak tenyésztő jöhet szóba, akkor:
El Cobaya
CsodaPoca
Rioison Corner
BB Piggy
stb
A Malackafalva nem tenyészet, drága, akár beteg keverék malacok árulnak.
Szia
Von Romanov
Pipacs Hobbytenéyszet
A többit haggyuk a BB Piggy egy szaporító, hamisított szátmazási lappal, tudnék mesélni :(
Szia.
Láttam az örökbefogadás mellett döntöttél, viszont láttam egy "Pipacs Hobbitenyészet" ajánlást, és BB Piggys szaporítós mondatot egybe kötve.
Én nem ajánlom a Pipacs tenyészetet. Sajnos ő is Beával, Bea malacaival is dolgozik. A malacokról nem lehet tudni semmit, megjelenik egy alom, semmi szülő, semmi weboldal. Úgy adja egy származási laposként a malacait, hogy nem is származási laposak a szülők, csak a saját nevében futtatja a szaporítós malacot. Inkább kerüljétek!
Kedves Anonim!
Már párszor elmondtam neked,hogy ne hazudozz rólam, egyébként az állataim a facebook tenyész oldalamra fel vannak töltve!
Az ügyvédemnek már továbbítottam a bejegyzésed!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!