Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Lehet baba tápszerrel etetni...

Lehet baba tápszerrel etetni a kis nyuszikat?

Figyelt kérdés
A pároméknál vannak kis nyuszik és az egyiket kitúrták a fészekből. A többihez képest sokkal soványabb és gyengébb. Úgy döntöttünk, hogy behozzuk, viszont ma csak baba tápszerrel tudjuk etetni. Az jó alternatíva lehet amíg szerzünk cica tápszert?

2022. nov. 1. 12:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem nem túl jó a baba tápszer. Royal Canin Babycat tejpótlóval etesd.
2022. nov. 1. 15:16
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
A válaszolóknak írom, hogy nincs külön nyuszi tápszer. Az anyátlan tengerimalacokat is a Royal Canin tejpótlóval etetik.
2022. nov. 1. 15:20
 13/22 anonim ***** válasza:
84%

állj stop!!

kérdező NE nyúlj a többihez, ha elég sokszor bolygatod a fészket, még az egészet otthagyja az anya

az anyanyúl naponta MAX KÉTSZER szoptat, ergó nincs ilyen hogy cserélgetem. Ritkán lehet elkapni, amikor arra a fél percre beáll szoptatni az anya

a nyulaknak NINCS hideg. Kb ez az enyhület idő most a legjobb nekik, higgyétek el, hogy a kisnyuszik egyáltalán nem fáznak a fészekben

Az első 2-3 hét kritikus, ilyenkor nem szabad zavarni az anyát az "extra" gondoskodásunkkal

nyusziknak JÓ a macskatápszer, nincs nyuszitápszer, pláne nem random városokban, előrendelés nélkül

kérdező: a nyuszi kézzel nevelés nagyon nehéz, tapasztaltaknak is sokszor kihívás, így ne búsulj annyira, ha nem sikerül, de javaslom, hogy járj utánna (pl hány óránként kell etetni, mert hogy nem 12, hanem inkább 2 az is biztos, inkább csak akkor vágjatok bele, ha ez belefér, ha nem, akkor inkább könnyítsetek a dolgon)

2022. nov. 1. 19:27
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Akik szerint nincs nyuszitápszer, azok legalább egy google keresést megejthetnének...
2022. nov. 2. 16:16
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
Linked már be azt a nyuszi tápszert kérlek. Én benne vagyok nyuszis csoportban is meg vannak tengerimalacaim és a malacos csoportokban is benne vagyok, de még sehol nem láttam nyúl meg tengerimalac tápszert. Mindkét csoportban a Royal Caninnal etetik a kicsiket.
2022. nov. 2. 16:28
 16/22 anonim ***** válasza:
80%

Biztos azért ajánlja a nyúlmentés is a Royal Canint, mert van rendes nyúltápszer….

[link]

2022. nov. 2. 16:32
 17/22 anonim ***** válasza:
80%
Tegnap már én is erre gondoltam hogy aki ennyire tudja hogy van speciálisan baby nyusziknak való tápszer akkor miért nem linkeli be?Lehet segítene vele sok embernek.Nem kötekedés csak kíváncsiság.Én kerestem google-be és nem találtam semmiféle kicsi nyulaknak való tápszert de lehet én vagyok a szefós:)
2022. nov. 2. 16:37
 18/22 anonim ***** válasza:
80%
Én sem találtam, mert nincs ilyen, de azért nagyon szépen lepontozott megint gondolom az a kedvem kommentelő, aki szerint van ilyen táp, de nem tudja ide linkelni. :)
2022. nov. 2. 17:18
 19/22 A kérdező kommentje:
Valóban mindehol a macska tápszert ajánlják. Szerencsére eddig jól el van vele a kis nyuszi.
2022. nov. 2. 18:39
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
A tápszer témára, igen, létezik nyúl tejpótló... (pl Wombaroo Rabbit Milk Replacer) kb ilyen Ausztrália/USA távban, szóval mire ideérne csillió forintnyi postával a nyuszi már rég éhenhal, tengerimalacoknak is létezik tejpótló de annyira "niche" piac hogy nagyon messziről és nagyon kevés helyen lehet csak beszerezni ezért még az állatorvosok is azt mondják a macskáknak való tejpótló is elég közel áll hozzá hogy teljesen jó helyettesítő legyen.
2022. nov. 8. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!