Miért harap a tengeri malacomés miért "kávéfőzőzik"? Miért sipol, ha nem éhes?
Arra volnék kíváncsi, hogy miért harap a malacom? Olvastam, h van h így köszönik meg, tudom, mert csinált olyan, de olyankor finoman harapdál és nyaldos. Arról is informálódtam, h allergiásak legtöbben, ha hátsórészüket simizik. Ez azért fura, mert anyukámat nagyon szereti és amikor a hasán fekszik és simizve van, teljesen szétnyúlik, de van h csak úgy egy pillanatra odakap és sem éppen finoman... és ez elég gyakran előfordul. Nemhinném h dominancia jelzés lenne, mert nemrég volt egy éves, szóval nem értem :/
A "kávéfőző" hangról azt olvastam, h olyankor csinálja, amikor ideges. Rotyog, vagy én nem tudom, hogy mondjam :D Viszont amikor anya odamegy hozzá beszélgetni, akkor is azt csinálja. Én azt hittem agresszív, de rendesen belekapaszkodott a ketrecbe és odament anyukámhoz, h közelebb legyen és "neki rotyogott" O.o jobban nem tudom leírni :D
Aztán a legfurább, hogy amikor anya elmegy az ajtó előtt valahova, akkor olyan hangot ad ki, mintha éhes lenne... de nem lehet, mert előtte jóllakott szénával, gyümivel, mindennel és amikor anya a közelben va mégis folyamatosan visít és sipol O.o
Köszi a válaszokat
Hú, köszönöm :D Akkor nem is annyira vészes a helyzet, mint gondoltam...
De igazából a legaggasztóbb az a harapás, amit nem értek :/
Volt, h úgy harapott meg, h vérzett a kezem... ilyenkor előfordult, h az orrára koppintottam, de olvastam, hogy nem olyanokat mint a kutyák és a macskák és ők nem tudják, h miért kapják, ha kapják... ezért annyira rosszul éreztem magam emiatt... :( Félek, h a malacom elvesztette a bizalmát irányomban :/ :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!