Igaz hogy a mókus gond nélkül megeheti a gyilkos galócát?
Figyelt kérdés
2022. okt. 21. 16:08
11/22 anonim válasza:
A mókuskát anyukája megtanítja, hogy mit ehet meg, és mit nem.
12/22 anonim válasza:
A mókuska felmászott a nagy fára, gyilkos galocát hozott le a szájába
13/22 anonim válasza:
Gyilkos galóca biztos nem, én is inkább császárgalócának mondanám a sárga szín miatt,de így nem határozunk gombákat. Kéne lássam a teljes gombát, de kép, videó alapján se határozunk gombákat, csak kézbe fogva, tapintás, szaglás ès galamgombák esetén néha ízlelès alapján.
14/22 anonim válasza:
A gyilkos galócát nem tudom... de azt tudom, hogy a légyölőtől keményen beállnak :D
Csigákról tudom, hogy ők gond nélkül kiválasztják a Gyilkos galócában lévő amatoxint.
15/22 anonim válasza:
#7:
Szerinted a #6-os ezt közölte az összes mókussal, vagy mi a fene ez a debil reagálás tőled? 😄
16/22 anonim válasza:
Monguz simán bepuszilja a csörgőkígyót még se nyiffan ki tőle . Igen !
17/22 A kérdező kommentje:
Mongúz az meg mi a nyu?
2022. okt. 21. 19:44
18/22 anonim válasza:
#15 jajj egyem azt a kis érzékeny lelkecskédet. Nem kívánok neked semmi rosszat, csak hogy te légy az a mókus, akit elvisz a gyilkos galóca❤️
20/22 anonim válasza:
Itt az írás: [link] Ma is tanultatok valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!