Ez rosszul érintheti a kisnyuszit?
Tegnap vettem egy kisnyuszit, kb 3hónapos. Ma pedig megjött a ketrece ami 1 méter hosszú, csak a földre tudom tenni. Mivel nem nagy a ház van egy 6hónapos cicánk is. A cica folyton benyúl a nyuszi ketrecébe a rácsok között és eléri a nyuszit. Félek nehogy bántsa a nyuszit, inkább játszani akarna vele meg fura neki a helyzet. Mit tegyek?
Akárhova teszem a ketrecet eléri a macska, bezárni nem tudom sehova se a cicát :(
Igen, mert ha keszul rola youtube video vagy egy cuki, beallitott kep, akkor mar tutibiztos; hogy az ugy biztonsagos es jo lesz, igaz? Tessek mar a valosagban elni :D
Letezik macska-nyuszi baratsag, de leginkabb az a kulcsa a dolognak, hogy a nyul nagyobb legyen a macskanal, akkor majd nem akarja levadaszni. De akkor is az egyik preda, a masik meg ragadozo. Ki a f@szom tartja ezt az allatkiserletet jo otletnek? Mert ez annyi ponton bukhat el es olyan csunya vege lehet, hogy az csak na!
" szórakozásból megöljön nála gyengébb állatokat..."
Igaz!
És ez egy 70 dekás macska esetében, igaz egy 1 grammos lepkére, vagy egy 1 grammos cserebogárra!
(a szarvasbogártól már megijed)
De nem annyira érvényes egy másfél kilós nyúlra.
Azt nem értem, ha valaki nem élt még együtt ilyen állatokka, nem tudja őket elképzelni, nem tudja, mikor mire hogy reagálnak, mi várható tőlük...
hogy az ilyen emberek miért éreznek ingert válaszolni egy ilyen témában?
10-es, ha ennyiből nem érted, akkor se tapasztalatban, se mentális képességekben nem vagy méltó a továbbiakra!
"kamu az összes sztori, amiben kutya megölt macskát?"
Tényleg ekkora a sötétség?
Nyilván nem kamu, ennél már csak az a nyilvánvalóbb, hogy a kérdező szituációja, ennek pont a reciproka!
#14:
Te figyu, vegyél már be egy nyugtatót és feküdj le, nem szép halál a billentyűzetedre borulni szívinfarktusban.
Ja, hogy te ismered a kérdezőt személyesen? Mert én nem látom a pontos fajtákat. Egy fél éves nagyobb testű macska simán nagyobb mint egy felnőtt törpenyúl.
Attól, hogy ez a tény neked nem tetszik, attól még voltak állataim. :)
Tehát nem tudod megindokolni, csak nagyon be akartál szólni. Értem, köszi a választ.
Ha 3 honaposan 1,5 kilos a nyul, akkor mekkora lesz kesobb? Feltetelezem a kerdezo nem hazinyulat tart bent a lakasban, amelyik 10 kilos lesz, hanem torpet.
Ha a macska meg 6 honaposan szerinted 70 deka, akkor illene megnezetni az ilyen macskat, mert vagy nem fel eves vagy valami fejlodesi rendellenessege van.
Kérdező!
Tedd már ki azt a nyulat a macskához, és nézd meg, mit csinálnak!
Nyilván, ha meg akarná ölni, az nem 1 perc alatt történne, tehát kontrollált körülmények közt, nem lehet baja a nyúlnak.
Mondjuk egy fél órára.
Csak hogy ez a sok megmondóember vegyen már vissza egy kicsit! :)
Lehet itt elméleteket meg fantáziákat pufogtatni, 1 baj van ezzel, hogy az élet engem igazol! A lényeg, meg ez!
További kellemes okoskodást!
Az elet teged igazol🤣🤣
Azt se tudod hany kilos egy nyul meg egy macska, innentol kezdve biztos olyan rohadt sokkal volt mar dolgod.
Ki hiszi ezt el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!